U bent hier

Jo De Cock neemt afscheid van VDAB

Anderhalfjaar geleden nam Jo De Cock de leiding over van VDAB Limburg. Midden september neemt ze afscheid van VDAB om terug te keren naar het bedrijfsleven.


Het zijn boeiende tijden geweest die ik bij VDAB Limburg mocht meemaken. Het uitwerken van een nieuw klanten- en organisatiemodel samen met de digitale transformatie zijn grote veranderingen die in de steigers staan voor de toekomst. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje heb kunnen toe bijdragen. Ik wens mijn VDAB-collega’s uitdrukkelijk te bedanken voor de fijne samenwerking in de voorbije tijd en wens hen veel succes met de toekomstige uitdagingen." zegt Jo De Cock.

 

 

Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB: "Jo heeft de voorbije maanden een nieuwe wind laten waaien binnen VDAB Limburg. We zijn haar daar dankbaar voor. Ze heeft besloten om haar oude passie voor Human Resources terug op te nemen. Ik wens haar daarbij heel veel succes."


Tinne Lommelen
, huidig lid van het provinciaal directiecomité VDAB Limburg, zal tijdelijk de leiding overnemen van VDAB Limburg tot de procedure om een nieuwe directeur aan te stellen is afgerond.

 

Meer informatie: 

Shaireen Aftab
woordvoerder VDAB
Tel: 02 506 12 34
Gsm: 0486 95 14 49