U bent hier

Vind een job die bij je past met BOOSTER

bloemenweiHeb je een boost nodig in je zoektocht naar werk? Dan is onze gratis driedaagse workshop 'Vind een job die bij je past met BOOSTER' iets voor jou!

Wat houdt deze workshop in?

De workshop 'Vind een job die bij je past met BOOSTER' is specifiek ontworpen voor wie een universitair diploma of een hogeschooldiploma heeft en op zoek is naar werk.

Je wordt in een groep van maximaal tien deelnemers drie dagen uitgedaagd tot zelfreflectie. Een ervaren coach begeleidt je daarbij.

Tijdens de drie dagen belichten we telkens een ander aspect van je zoektocht naar werk. 

  • Dag 1: welke talenten heb ik?
    Je ontdekt wat jouw talenten, competenties en vaardigheden zijn. Je leert hoe je ze tot hun recht kan laten komen in je toekomstige job.
  • Dag 2: welke jobs passen er bij mij?
    Je ontdekt op een creatieve manier welke jobs bij jou passen en waar je ze kan vinden. Je denkt hierbij ook al eens out of the box!
  • Dag 3: hoe introduceer ik mezelf?
    Je leert hoe je een professioneel netwerk uitbouwt en hoe je best contacten legt met mensen die je aan een job kunnen helpen. 

Wil je weten of de workshop iets voor jou is? Bekijk ons filmpje om een beter beeld te krijgen.

Heb ik voorkennis nodig om deze workshop te kunnen volgen?

Je hebt geen voorkennis nodig. Wil je je graag voorbereiden, dan kan je vooraf onze online cursussen doornemen.

Interesse in deze workshops?

Bekijk waar en wanneer hij plaatsvindt en schrijf je in. Surf naar vdabworkshops.be, klik op de tab 'Sollicitatie-ondersteuning' en kies voor 'Vind een job die bij je past'.