Hulp nodig?

CRM: verdieping pre-sales Online

Omschrijving

Kan je al een CRM-tool raadplegen of gegevens aanpassen? Ga dan een stap verder en maak kennis met de verkoopprocessen in MS Dynamics CRM. Je maakt tijdens deze online workshop van twee halve dagen kennis met begrippen als leads, prospects, opportunities en quotes. Je leert ze ook zelf verwerken en aanvullen in het CRM-systeem van een fictief bedrijf. Je verwerft nieuwe inzichten in de verschillende stappen die je als bedrijf moet zetten om op een transparante manier een nieuwe verkoop binnen te halen. 

Je krijgt online les in groep, verwerkt op je eigen tempo de leerstof op een leerplatform en maakt opdrachten in groep en individueel. Met deze mix garanderen we dat iedereen vlot kan meevolgen. Wij raden je aan om alvast Google Chrome te installeren. 

 

Lees meer...

Toelatingsvoorwaarden

Om deze workshop te volgen, moet je je inschrijven. Hiervoor heb je een VDAB-account nodig. Deze workshop is enkel geschikt voor gebruik op laptop en desktop.

Het is noodzakelijk dat je een minimale praktische ervaring hebt met MS Dynamics CRM. Je weet wat een CRM-systeem doet of kan, je begrijpt welke gegevens erin worden opgeslagen en hoe je ze kan raadplegen. Heb je die voorkennis niet, volg dan eerst de workshop ‘CRM: navigatie en accountbeheer’.

 

Contactinfo

vdabworkshops@vdab.be

Doelgroep

Werknemer of werkzoekende

Kostprijs

Gratis

Leervorm

Online

Cursusduur

6 uur

Komende workshops

CRM: verdieping pre-sales

Startdatum Leervorm Sessies Data Deelnemers Organisator