Vlaanderen

Fermenteren Online

Omschrijving

In deze praktijkgerichte workshop krijg je de beginselen van het fermenteren onder de knie.

  • Je krijgt info over fermenteren: wat is het, is het gezond, wat zijn de risico’s…?

  • Je maakt kennis met nieuwe begrippen en ingrediënten zoals Kombucha, scoby, zuurdesem en waterkefir.

  • Je leert eenvoudige en lekkere gefermenteerde gerechten maken.

Een absolute aanrader voor wie openstaat voor iets nieuws.

Lees meer...

Toelatingsvoorwaarden

Om deze workshop te volgen, moet je je inschrijven. Hiervoor heb je een VDAB-account nodig. 

Je hebt ervaring in de horeca.

Contactinfo

vdabworkshops@vdab.be

Doelgroep

Werknemer of werkzoekende

Kostprijs

Gratis

Leervorm

Online

Cursusduur

3 uur

Komende workshops

Fermenteren

Startdatum Leervorm Sessies Data Deelnemers Organisator