Hulp nodig?

Scoren met LinkedIn Online

Omschrijving

LinkedIn is de snelst groeiende professionele netwerksite. Meer dan drie miljoen Belgen hebben er een profiel. Voor rekruteerders is dat een goudmijntje en LinkedIn is uitgegroeid tot een aantrekkelijk HR-instrument. 60 % van de werkgevers en werknemers vinden elkaar via dit kanaal. De hoogste tijd dus om zelf te scoren met LinkedIn! Maar hoe? Neem deel aan deze workshop en ontdek onder begeleiding van een professionele coach hoe je LinkedIn kan gebruiken om je online cv te publiceren, om contacten met werkgevers te leggen, om vacatures te zoeken, en nog veel meer. Deze workshop is een aanrader voor jou als je op zoek bent naar (ander) werk of een stage. 

Lees meer...

Toelatingsvoorwaarden

Om deze workshop te volgen, moet je je inschrijven. Hiervoor heb je een VDAB-account nodig. Deze workshop is enkel geschikt voor gebruik op laptop en desktop.

Een 2.1 niveau van Nederlands is noodzakelijk om met deze workshop te starten.

Je beschikt over een computer (smartphone is niet voldoende) met camera en microfoon. Een headset kan een handige aanvulling zijn. Daarnaast beschik je over een stabiele internetverbinding en een rustige plaats om deze workshop mee te volgen en je camera aan te zetten.

Voorafgaand aan de workshop een LinkedIn account aanmaken vergemakkelijkt je start.

Indien je door een tenderpartner van VDAB wordt begeleid, mag je alleen deelnemen aan workshops waarbij "organisator" VDAB  staat. 

Contactinfo

vdabworkshops@vdab.be

Doelgroep

Werknemer of werkzoekende

Kostprijs

Gratis

Leervorm

Online

Cursusduur

7 uur

Komende workshops

Scoren met LinkedIn

Workshops
Startdatum Leervorm Sessies Data Deelnemers Organisator
14-12-2023 Online 1 14-12-2023, 09:00-16:00
18 van 18 Obelisk
Volzet