U bent hier

We are chemistry

De chemische sector is één van onze meest bloeiende en boeiende economieën, waar talent uit alle studierichtingen en windhoeken met open armen en aantrekkelijke voorwaarden wordt ontvangen. En neen, je hoeft de tabel van Mendeljev niet uit het hoofd te kennen om in aanmerking te komen.

We Are Chemistry verzamelt 18 bedrijven uit de chemische sector die op zoek zijn naar kersvers gediplomeerd talent. Kom tijdens het jobevent op 27 maart kennismaken met deze bedrijven en solliciteer op hun vacatures.

De Antwerpse chemie, life sciences en farma cluster is naar veelheid aan producten de meest diverse ter wereld. De grote concentratie van wereldspelers en nichespecialisten is ronduit uniek. Door gericht de innovativiteit, diversiteit en dagelijkse toepassingen van deze chemische bedrijven in de kijker te zetten, wil We Are Chemistry jonge mensen enthousiast maken voor de sector. Het initiatief hoopt hen warm te maken voor een technische of wetenschappelijke studie en vervolgens ook te leiden naar een uitdagende en boeiende job in de sector.

Het jobevent

Tijdens het We Are Chemistry jobevenement wordt de chemie in al haar facetten voorgesteld aan jong afgestudeerden en werkzoekenden. De eerste editie werd door zijn unieke formule en een 300-tal aanwezigen een echt succes.

De tweede editie vindt plaats op 27 maart in Zaal Stuurboord, Hangar 26 in Antwerpen

Op het programma staan panelgesprekken, speedpresentaties en een meet en greet met 15 bedrijven uit de sector. Net als vorig jaar zijn zij nog altijd volop op zoek naar vers talent. En niet alleen chemische profielen, ook marketing-, communicatie- en HR-functies staan open.
Deelname is gratis, inschrijven is vereist en dat kan op www.wearechemistry.be.

Het event is een initiatief van POM Antwerpen met de steun van Provincie Antwerpen, essenscia Vlaanderen, Talentenfabriek en de VDAB.