U bent hier

Uitbesteding

VDAB doet een beroep op niet-commerciële en commerciële begeleidingsorganisaties voor sommige aspecten van de begeleiding en opleiding.

Timing Centrale Uitbestedingen & Subsidies

Lopende opdrachten van VDAB worden gepubliceerd in het Bulletin Der Aanbestedingen. U kan de publicaties raadplegen op het platform van e-Procurement.
Meer uitleg nodig over e-Procurement? Inschrijven voor een automatische melding van e-Procurement indien er opdrachten van VDAB worden gepubliceerd? Zie de handleiding van E-procurement.
Bij technische vragen over e-Procurement, neemt u best contact op met de helpdesk e-Procurement

 Laatste aanpassing 12/07/2018
Tender Openstellen oproep Start Project Regio Status Info
Vospa   Januari 2019 Limburg   Het geven van een Oriëntatie en Ingroei in de social profit (SOPRO) voor anderstalige niet werkende werkzoekenden met basiskennis Nederlands. Deze opleiding kadert binnen de vooropleiding social profit voor anderstaligen (VOSPA).
Sectorale Assessments
Transport & Logistiek
  Februari 2019 West-Vlaanderen    
Opleiding ontwikkeling mobiele applicaties IOS   november 2018 Vlaams-Brabant   De opdracht bestaat uit het organiseren van een competentieversterkende finaliteitsopleiding "Ontwikkelaar mobiele applicaties iOS", met inbegrip van rekrutering en selectie, communicatie- en sollicitatietraining en het helpen zoeken naar een stage voor max. 12 niet werkende werkzoekenden in Vlaams-Brabant.
Logistiek assistent zorg   september/oktober 2018 Limburg   Opleiding ‘Logistiek assistent in ziekenhuizen en woonzorgcentra’ voor 1 groep (16 - 19 ) niet werkende werkzoekenden (NWWZ) per jaar. 
Opleiding kamerpersoneel/kamermeisje   januari 2019 West-Vlaanderen   De opdracht bestaat uit het organiseren van een opleiding kamerspersoneel/ontbijtmedewerker inclusief begeleiding en bemiddeling naar tewerkstelling.
Cappuccino (begeleiding bij de opleiding tearoommedewerker)   februari 2019 West-Vlaanderen   De opdracht bestaat uit begeleiding en bemiddeling van cursisten tijdens en na de beroepsopleiding keukenmedewerker.
 
Intekenen op een VDAB-offerte? Lees zeker de leidraad bij het opmaken offerte