Getuigenissen

Getuigenis Evi bemiddelaar

"Ik begeleid elke dag werkzoekenden die graag aan de slag willen in de zorgsector. Dat gaat van zorgkundigen tot begeleiders voor kinderopvang.

Concreet voer ik gesprekken met mijn klanten en bespreek ik met hen welke stappen ze kunnen ondernemen om werk te vinden. 

Die contacten zijn voor mij het allerbelangrijkste in mijn job en geven me veel voldoening."

Evi
Bemiddelaar
Lees de volledige getuigenis
Getuigenis Omar software ontwikkelaar

"VDAB werkt met de nieuwste technologieën. Als je bij VDAB aan de slag gaat, kom je terecht in een innovatieve omgeving. Dat is belangrijk voor een IT'er, want je wil niet met verouderde software werken.

Bovendien is er een goede balans tussen werk en privé. De flexibiliteit die we hebben is groot. Mijn vrienden kunnen er niet bij dat ik zelf kies wanneer ik werk en wanneer ik pauze neem."

Omar
Software ontwikkelaar
Lees de volledige getuigenis
Getuigenis Sandra sociaal interventieadviseur

"Ik werk als sociaal interventieadviseur en sta klaar voor bedrijven en werknemers die getroffen worden door een herstructurering of faillissement.

Daarnaast maak ik deel uit van de 'happy hunters'. We zetten toffe acties op poten. We organiseren bijvoorbeeld wedstrijden, versieren bureaus van collega's en zetten ludieke challenges op poten, Zo houden we de sfeer erin."

Sandra
Sociaal interventieadviseur en happiness hunter
Lees de volledige getuigenis