U bent hier

Getuigschrift na het volgen van een online cursus bij VDAB

Volg je een online cursus bij VDAB? Dan krijg je een getuigschrift als je meer dan 80% van de cursus hebt doorgenomen. We leggen uit wat en hoe.

Je kan je getuigschrift printen of downloaden wanneer je op het einde van je leertijd meer dan 80% van de cursus hebt doorgenomen. Dit getuigschrift bevat geen resultaatsvermelding.

Aangezien je leerproces zich afspeelt in een onlineleersysteem, worden alle leeractiviteiten automatisch opgeslagen in een databank. Via deze gegevens wordt het percentage leerobjecten dat je hebt doorgenomen geregistreerd. Als cursist verklaar je je akkoord dat de gegevens geregistreerd en gebruikt worden om je persoonlijke opleidingsdossier aan te vullen. Op het einde van ieder leertraject worden de leerresultaten dus weggeschreven in jouw individuele VDAB-dossier.

Voor de opleidingen Boekhouden in de praktijk, Programmatielogica en Gegevensanalyse krijg je wel een getuigschrift met resultaatsvermelding, nadat je bent geslaagd voor een eindtest. Deze eindtest leg je af in een VDAB-opleidingscentrum, uiterlijk binnen de 14 dagen na het einde van je cursustoegang. Meer informatie over deze eindtest krijg je via je persoonlijke coach.