U bent hier

You've got what IT takes?!

En alles beweegt

Het aantal jobs in de IT-sector neemt stevig toe. Ook bij VDAB zijn er heel wat jobs in het domein IT. We zijn nog op zoek naar volgende profielen:

Je maakt deel uit van een dynamisch team in een omgeving waar de toekomst centraal staat, mét ruimte voor bijscholingen en het bijwonen van conferenties. Zo blijf je op de hoogte van de technologische evoluties in ons vak!

Daarnaast krijg je 35 verlofdagen, een marktconform loon via Vlaanderen Connect, gratis openbaar vervoer (we zitten vlak aan het station Brussel-Centraal) en geniet je van verschillende extralegale voordelen.

"VDAB is een data-gedreven organisatie en zet volop in op digital first! De klanten maken hierbij maximaal gebruik van online tools die door de IT-afdeling ontwikkeld worden. Zo versterken we onze klanten op de arbeidsmarkt door hen meer en slimmere data aan te bieden via de nieuwste technologie. Het is een uitdaging om samen met de business de nieuwe innovatieve softwareprojecten uit te werken." - Jan Dobbenie, Chief Information Officer.