Evenementen

Talentmatcher - training en intervisie werkgeversbenadering

Wat is het?

Ben je een arbeidsbemiddelaar op zoek naar nieuwe manieren om werkgevers mee te nemen in het vinden van de perfecte match voor je werkzoekenden? Wil je je vaardigheden om in gesprek te gaan met werkgevers naar een hoger niveau tillen?

Dan is onze training en intervisie rond werkgeversbenadering 'Talentmatcher' precies wat je voor ogen hebt!
Deze interactieve opleiding wordt gegeven door Randstad Risesmart. Zij zoomen in op jouw mindset en deze van de werkgever, op de weerstanden waar je op stuit, op praktische strategieën die je kan gebruiken,... Via 'funhunting' oefen je concrete gesprekken met werkgevers. En door de bespreking van concrete cases wissel je ervaringen en strategieën uit met de andere deelnemers.

We richten ons naar arbeidsbemiddelaars die contacten leggen met werkgevers voor de werkzoekenden die ze begeleiden.

De training vindt plaats op dinsdag 28 november 2023 (hele dag) gevolgd door een intervisiemoment op dinsdag 16 januari 2024 (voormiddag). Je engageert je voor deelname aan beide als je je inschrijft. Het aantal plaatsen is beperkt voor deze eenmalig kosteloos door Stad Gent aangeboden training en intervisie. Wil je graag nog info vooraf, contacteer het team Slim Verbinden via slimverbinden@stad.gent.

Wie organiseert het?

Stad Gent, Dienst Werk en Activering, team Slim Verbinden

Voor wie wordt het georganiseerd?

Gentse arbeidsbemiddelaars

Waar en wanneer?

Datum Startuur Einduur Locatie
dinsdag, 16 januari 2024 09:00 12:30 Gent