Regio Antwerpen

Heb je een land- of tuinbouwbedrijf in de regio Antwerpen of ben je een meewerkende partner? Kies een loopbaanbegeleider die bij je past. Klik op de rode locaties in het kaartje of bekijk een korte voorstelling van alle loopbaanbegeleiders in je regio.

Marij Cools

Marij Cools

Locatie: Kalmthout, Essen, Wuustwezel, Kapellen, Brecht, Brasschaat en Stabroek.

Als nuchter en ruimdenkend persoon groeide ik op bij een tuinaanlegger op het platteland. Trotse boeren behoren tot mijn familie- en vriendenkring. Met een open en constructieve blik gaan we samen aan de slag met je vragen.

Peter Massy

Peter Massy

Locatie: coaching mogelijk in de hele provincie Antwerpen.

Ik coach graag buiten in de natuur of op jouw boerderij. Jouw werk is superbelangrijk voor ons allemaal. Daarom wil ik je graag ondersteunen. Jij zorgt voor ons, ik wil mee voor jou zorgen met mijn talenten. 

Sabine Volkaerts

Sabine Volkaerts

Locatie: de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg

Als coach ondersteun ik je in het optimaliseren van je huidige job of in de transitie naar nieuw werk. Zo heb ik topsporters begeleid in trajecten naar een loopbaan na(aast) hun sportcarrière. Ik heb familiale banden in de tuinbouw.

Greet Cox

Greet Cox

Locatie: een straal van 50 km rond Merksplas en Turnhout.

Ik heb een hart voor de sector als dochter en zus van mensen met een land- en tuinbouwbedrijf. 'k Begeleidde al heel wat land- en tuinbouwers rond thema’s zoals omgaan met stress, keuzes en zelfvertrouwen. 

Karen Slegers

Karen Slegers

Locatie: Turnhout en provincie Antwerpen.

Ik ben coach in hart en nieren en ben erg benieuwd naar wat jou drijft. Wat geeft jou energie? Waar loop je tegenaan? Hoe ga je om met veranderingen in je sector? Ik kijk er alvast naar uit je te ont-moeten!

Philip Deckers

Philip Deckers

Locatie: Turnhout en de Antwerpse Kempen

Mijn focus en bijzondere aandacht gaat naar zelfstandige ondernemers, onder meer in de sector land- en tuinbouw. Ik probeer je vanuit mijn achtergrond, referentiekader en ervaring te helpen bij je loopbaan- en ontwikkelingsvragen.