Regio Limburg

Heb je een land- of tuinbouwbedrijf in de regio Limburg of ben je een meewerkende partner? Kies een loopbaanbegeleider die bij je past. Klik op de rode locaties in het kaartje of bekijk een korte voorstelling van alle loopbaanbegeleiders in je regio.

Hilde Vanhaeren

Hilde Vanhaeren

Locatie: in een straal van 25 km rond Herk-de-Stad.

Ik heb ervaring in het coachen van landbouwers.  Als je me inschakelt, ondersteun ik je bij het ontdekken van je talenten en opties, en om keuzes te maken in je loopbaan. Eventueel kom ik naar je erf.

Martine Brusselaers

Martine Brusselaers

Locatie: regio Balen, Pelt, Geel, Hasselt en Beringen.

Ik ben de jongste dochter uit een boerenfamilie waardoor het land- en tuinbouwbloed door mijn aderen stroomt. Ik leg mijn manier van coachen uit op mijn website respectfortalent.be

Olaf Raemaekers

Olaf Raemaekers

Locatie: ik ben actief in de regio Hasselt en 30 km daarrond. 

Ik heb veel begrijp voor de toestand in de landbouwsector en wil mijn steentje bijdragen door ondersteuning, een luisterend oor en nieuwe inzichten te bieden. Jouw welzijn is mijn prioriteit. Ik kom ook graag naar je erf!

Jermain Stronk

Jermain Stronk

Locatie: ik ben beschikbaar voor afspraken in Noord- en Midden-Limburg.

Als loopbaanbegeleider ga ik graag met je op zoek naar nieuwe perspectieven. We focussen op je rol als landbouwer, ondernemer en innovator. Vanuit je sterktes en passie voor het vak, zoeken we naar mogelijkheden. 

Barbara Craenen

Barbara Craenen

Locatie: Haspengouw, Zuid-Limburg, Genk, Zonhoven en Diepenbeek.

Ik ben ondernemer en coach, en leef al 18 jaar tussen landbouwers. Ik kom naar jou en samen zoeken we naar antwoorden op je loopbaanvragen. Concreet, realistisch en toekomstgericht! 

Ann Aerts

Ann Aerts

Locatie: in een straal van 30 km rond Heusden-Zolder.

Ik ben loopbaanbegeleider, maar was ook lange tijd een 'boerin'. Tot vorig jaar hadden we een biologisch legkippenbedrijf. Ik ben dus vertrouwd met de pluimveesector! Graag kom ik naar jullie boerderij om samen op pad de gaan.

Greet Vandevoort

Greet Vandevoort

Locatie: Alle gemeenten in een straal van 20 km rond Gingelom.

Ik ben meer dan 50 jaar geleden geboren in Sint-Truiden, het hart van de fruitstreek en woon nu in Gingelom. Ik zet graag mijn ervaring als coach in om je te begeleiden en ondersteunen met de vele uitdagingen in je sector.