Regio Oost-Vlaanderen

Heb je een land- of tuinbouwbedrijf in de regio Oost-Vlaanderen of ben je een meewerkende partner? Kies een loopbaanbegeleider die bij je past. Klik op de rode locaties in het kaartje of bekijk een korte voorstelling van alle loopbaanbegeleiders in je regio.

Mie Baert

Mie Baert

Locatie: ik reis voor de land- en tuinbouwers doorheen heel West- en Oost-Vlaanderen.

Ik kom zowel in landbouwbedrijven als tuinbouwbedrijven. Ik werk al vijf jaar als coach in de sector. Als ik me voor jou inzet, is het met hart en ziel. Ik kom met een nieuwsgierige blik, maar zeker niet met een oordeel.

Geert Van Vooren

Geert Van Vooren

Locatie: ik werk in een straal van 50 km rond Gent, en dit in alle windrichtingen.

Als landbouwerszoon maakte ik het reilen en zeilen van een melkvee- en varkensbedrijf van binnenuit mee. Als ervaren coach lever ik een bijdrage aan de vele uitdagingen waar je als landbouwer voor staat. Ik kom graag ter plekke! 

Karen Haers

Karen Haers

Locatie: ik werk in Eeklo en Gent

Ik woon in een poldergemeente en draag de landbouwstiel een warm hart toe. De uitdagingen waar de landbouwers voor staan, zijn mij welbekend. Ik vertrek van jouw vraag en werk op maat, concreet en oplossingsgericht.

Isabelle Volckaert

Isabelle Volckaert

Locatie: ik werk in regio Gent en regio Brugge.

Als dochter van een tuinbouwer en vrouw van een toeleverancier, is de tuinbouwwereld mij bekend. Graag wil ik mijn expertise als loopbaancoach inzetten om jou te ondersteunen. Altijd bereid om langs te komen. 

Arianne Bakens

Arianne Bakens

Locatie: een straal van 50 km rond Deinze - Gottem.

Ik heb een passie voor mensen en hun talenten. Ik bekijk graag wat werkt voor jou en je familiebedrijf. Mijn kantoor ligt in een landelijke omgeving en ik kan mijn paarden inzetten voor de begeleiding. Ik kom graag naar je boerderij.

Magali Bleuzé

Magali Bleuzé

Locatie: Populierstraat 4 in Oudenaarde of online coaching (weekdagen 9 tot 21 uur)

Ik ben dochter van ondernemers en heb 25 jaar managementervaring. Ik help je om het zoeken naar realistische oplossingen op het vlak van bedrijfsvoering en een gebalanceerd leven. Boek een kennismakingsgesprek via www.b21.be.

Karen Van den Bergh

Karen Van den Bergh

Locatie: in een straal van 30 km rond Gent. Ook in Deinze, Nevele en Tielt.

Als ervaren coach en boerendochter, heb ik voeling met de je leefwereld. Ik begeleidde al tal van land- en tuinbouwers en ben bereid om naar jullie erf te komen. Ik help je om inzicht te krijgen en de juiste loopbaankeuzes te maken.

Patrick Naulaerts

Patrick Naulaerts

Locatie: ik begeleid in heel Oost- en West-Vlaanderen.

Ik begeleid mensen in veranderingstrajecten. Mijn ouders hadden een tuinbouwbedrijf waarin ik meedraaide. Ik werkte ook meer dan 30 jaar in het bankwezen, waardoor ik vertrouwd ben met ondernemerschap.

Kathrien Verhanneman

Kathrien Verhanneman

Locatie: ik verplaats me in heel Oost- en West-Vlaanderen.

Als loopbaancoach help ik je vooruit te denken en naast een Plan A ook een fantastisch Plan B te vinden. Ik bezoek je op jouw werkplek. Ik draag jouw wereld in mijn hart. Na een bericht bel ik je binnen de 48 uur persoonlijk op.

Maarten Van Hal

Maarten Van Hal

Locatie: omgeving Sint-Niklaas en Lokeren.

Ik groeide op tussen koeien en varkens, en heb veel respect voor het beroep van landbouwer. Als 20 jaar werk ik met plezier en passie als loopbaanbegeleider. Ik hielp al veel mensen die door de bomen het bos niet meer zagen. 

Philip Almey

Philip Almey

Locatie: Lochristi en Melle.

Zoon van een bloemist, geboren en getogen in Lochristi. De bloemistenstiel is ingewikkeld en heeft soms niet veel meer te maken met het kweken van planten. Ik ken bloemisten die een andere weg zijn ingegaan. Deels of helemaal.

Filip Bauwens

Filip Bauwens

Locatie: kom naar mijn kantoor in Merelbeke. Je bent er eens uit en er is lekkere koffie. 

Ik ben een boerenzoon en ingenieur van opleiding. 14 jaar ben ik al loopbaancoach en zaakvoerder. We gaan voor loopbaangeluk: zeker dat van jou! Na ons traject heb je weer moed en een plan van aanpak.

Caroline Hanssens

Caroline Hanssens

Locatie: in Oost-Vlaanderen in jouw bedrijf of in Erpe-Mere in mijn praktijk.

Veranderen is uit je comfortzone komen en je gewoontes loslaten. Ik begeleid je hierin zodat je je plannen in harmonie met je bedrijf en familie kan verwezenlijken. De eerste stap? Bel me, zo kunnen we alvast kennismaken.

Sandy Onderdonck

Sandy Onderdonck

Locatie: ik ben actief in een straal van 50 km rond Maldegem.

Als echtgenote van een landbouwer weet ik goed wat leeft en speelt in de landbouw en hoe we als eigenaar, partner en gezin alles ervaren. Wanneer het mentale niet goed zit draait al de rest ook niet goed. 

Ann Maes

Ann Maes

Locatie: regio Waasland en de Denderstreek, in een straal van 30 km rond St.-Niklaas.

Ik groeide op op een boerderij. Als landbouwer en coach is het mijn passie om naar je verhaal te luisteren, je noden en verwachtingen te achterhalen en je te begeleiden. Een gratis gesprek kan snel, bij jou of bij mij? 

An Pintelon

An Pintelon

Locatie: ik werk in een straal van 35 km rond Gent centrum

Als klein meisje hielp ik in het landbouwbedrijf van mijn papa. Mijn interesse is gebleven. Ik help je om een oplossing te vinden voor je problemen. De coaching kan binnen of al wandelend. Ik kom ook graag naar je erf.

Annelore Lauwereys

Annelore Lauwereys

Locatie: ik kom graag ter plekke binnen een straal van 20 km rond Lievens-Houtem.

Ik ondervond op m'n boerderij aan den lijve wat de gevolgen zijn van de verstrengde normen, stijge(re)nde prijzen en verhoogde verwachtingen van de klanten. Ik kom graag tot bij jou. Ook welkom bij mij op mijn boerderij.

Sarah Vermeersch

Sarah Vermeersch

Locatie: regio Zuid-Oost-Vlaanderen en Pajottenland.

Ik werk al 11 jaar als coach bij SBS Skill BuilderS. Sinds 2017 combineer ik dit met een eigen landbouwbedrijf. Ik hou van een directe aanpak en kom graag op locatie langs om te bekijken wat je loopbaanvraag inhoudt. 

Marion Liberloo

Marion Liberloo

Locatie: ik werk in Ronse en het zuiden van Oost- en West-Vlaanderen

Ik heb een warm hart voor de landbouw. Als landbouwer heb je veerkracht en energie nodig om te 'blijven voortdoen'. Via mijn begeleiding ontdek je hoe je zaken anders kan aanpakken. Ik kan tot bij jou komen op het erf. 

Paul Coopman

Paul Coopman

Locatie: ik heb een in Brugge, Gent, Lembeke, Evergem, Broechem en Eeklo.

Als zelfstandig ondernemer, in de agrarische sector, in een team en gezin... Veel loopt goed, maar er is wellicht ook een uitdaging of zelfs iets wat onhaalbaar lijkt. We brengen het samen in kaart en kijken hoe je een stap vooruit kan.