Regio Vlaams-Brabant

Heb je een land- of tuinbouwbedrijf in de regio Vlaams-Brabant of ben je een meewerkende partner? Kies een loopbaanbegeleider die bij je past. Klik op de rode locaties in het kaartje of bekijk een korte voorstelling van alle loopbaanbegeleiders in je regio.

Lieve Gabriels

Lieve Gabriels

Locatie: regio Hofstade, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Leest en Rumst.

15 jaar ervaring, ook in de land- en tuinbouwsector. Grote kennis van de opleidings- en arbeidsmarkt. Bereid om naar je erf te komen. Resultaatgericht met een concrete en toch zachte aanpak.

Elly Janssens

Elly Janssens

Locatie: Tremelo, Tielt-Winge, Betekom en Baal.

Ik groeide op in een landbouwbedrijf met akkerbouw en veeteelt. Naast mijn job als loopbaancoach verbouw ik gewassen. Ik ken de uitdagingen en leefwereld van de boeren goed. Ik kom graag naar je boerderij! 

Magda Duerinckx

Magda Duerinckx

Locatie: Leuven, Hageland en Haspengouw.

Ik ben ben vertrouwd met de leefwereld van boeren. Ik kom naar je erf en we buigen ons samen over de vraag ‘waar sta ik nu en hoe ga ik best verder‘? Ik help je uitzoeken hoe je met veel goesting  je loopbaan kan verder zetten. 

Johan Deschamps

Johan Deschamps

Locatie: Meise

Ik heb tuinbouwschool gevolgd in Merchtem. Je kan bij mij terecht om uit te maken wat je kan doen en hoe. Bel me op en ik kom bij jou langs in je boerderij om naar je verhaal te luisteren.

Lieve Vander Elst

Lieve Vander Elst

Locatie: Averbode of bij jou ter plaatse in de regio Hageland en Zuiderkempen.

Ik ben een no-nonsense loopbaancoach, die stamt uit een landbouwfamilie.
Met passie en betrokkenheid begeleid ik je. Samen stellen we een concreet stappenplan op waarmee je aan de slag kan gaan.

Elke Brosens

Elke Brosens

Locatie: het Hageland en de Zuiderkempen.

Als loopbaanbegeleider ben ik geboeid door ondernemers die generatie-bedrijven proberen aan te passen. In de land- en tuinbouwbouw vergt dit moed, doorzetting en onderhandeling. Ik kom graag meedenken over mogelijkheden.

Katrien Dupont

Katrien Dupont

Locatie: regio Haacht, Herent, Rotselaar, Keerbergen en Leuven.

Draait je landbouwbedrijf vierkant? Ik kom naar jou of jij naar mij. Mijn achtergrond: opgegroeid op den hof, verse melk, varkensslacht, kippen vetmesten, groenten en fruit kweken... 30 jaar ervaring en recht voor de raap.