Regio West-Vlaanderen

Heb je een land- of tuinbouwbedrijf in de regio West-Vlaanderen of ben je een meewerkende partner? Kies een loopbaanbegeleider die bij je past. Klik op de rode locaties in het kaartje of bekijk een korte voorstelling van alle loopbaanbegeleiders in je regio.

Oliver Schelinski

Oliver Schelinski

Locatie: bij mij of bij jou in een straal van 50 km rond Deinze

Mijn levensmotto is: “In alles wat ons overkomt, zit een potentieel". Ik ken de taal die op het platteland gesproken wordt en erken de problemen waarmee landbouwers geconfronteerd worden. Ik ben gespecialiseerd in familiebedrijven.

Inge Vandemoortele

Inge Vandemoortele

Locatie: regio Brugge, Damme, Oostkamp, Torhout en Kortrijk.

Ik werkte jaren in de veevoedingssector. De technische aspecten lagen me minder, de boeren lagen me wel. Ze zijn authentiek. Deze puurheid vind ik nu terug in mijn job als loopbaancoach in de natuur. Wandelen in de natuur zorgt voor zuurstof en een fijne dynamiek.  

Ellen De Trog

Ellen De Trog

Locaties: regio Dentergem, Wakken, Deinze, Kruisem, Waregem en Kortrijk.

We zijn vaak zo gepassioneerd dat onze talenten in overdrive gaan. Dit slorpt energie op en we verliezen er het overzicht door. Ik help je om vanuit eenvoud te ondernemen en een leven op te bouwen met materiële en persoonlijke groei! 

Liesbeth Criem

Liesbeth Criem

Locatie: regio Tourhout, Poperinge, Ieper en Zonnebeke. Op de boerderij kan eventueel ook. 

Wil je graag je verhaal kwijt aan iemand die begrijpt waar je mee worstelt? Opgegroeid in de landbouwsector heb ik voeling met het landbouwleven. Samen kijken we naar je huidige situatie zodat je inzicht krijgt hoe je met meer energie in je werk en leven kan staan.

Eva Buyck

Eva Buyck

Locatie: in een straal van 40 km rond Roeselare kom ik graag tot bij jullie.

Ik ken de uitdagingen en resultaten die verwacht worden van onze landbouwers. Ik ben zaakvoerder van Sterk op je Werk en heb een team van 20 gecertificeerde coaches. Reken op een resultaatgerichte en flexibele aanpak, op maat van je individuele noden.

Bart Schollaert

Bart Schollaert

Locatie: bij mij of op jou in een straal van 20 km rond Gistel en Kortemark.

Ik groeide op in een boomkwekerij en ken de kracht en drive van ondernemende land- en tuinbouwers. Ik luister zo goed mogelijk naar je problemen, breng ze in kaart, orden ze en geef je weer perspectief. Ik ben vooral ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. 

Ilse Gysel

Ilse Gysel

Locatie: regio Brugge - Aalter - Roeselare - Diksmuide en andere op aanvraag.

Ik stam uit een familie van landbouwers in Diksmuide. Ik kom naar je boerderij op weekdagen of in het weekend. Mijndoel is om je werk en leven te vergemakkelijken. Ik heb 25 jaar ervaring.

Frank Stekelorum

Frank Stekelorum

Locatie: ik verplaats mij overal in West-Vlaanderen.

Opgegroeid tussen de boeren. Fervent kijker van PlattelandsTV. Diverse malen het landbouwsalon bezocht. Veel boeren als vriend.Een passie voor beesten. Gelegenheidsplukker in de fruitsector. Bekend met en bekommerd om de problemen van landbouwers. Met plezier kom ik ter plekke.