Helpende hand in de keuken
Omschrijving
Heb je altijd al indruk willen maken in de keuken maar is er nog werk aan je kookkunsten? In deze workshop tonen we wat je allemaal moet kunnen en hoe je de eerste stappen zet in een professionele keuken. Leren koken voor beginners ontdek je hier.
Deze onderwerpen komen aan bod:
- enkele basissnijtechnieken
- verschillende kooktechnieken
- basisprincipes van voedselveiligheid
Laat je inspireren en word een betere kok tijdens deze praktijkgerichte workshop.
Toelatingsvoorwaarden
Om deze workshop te volgen, moet je je inschrijven. Hiervoor heb je een VDAB-account nodig.
Je bent (tijdelijk) werkzoekende met ervaring in de horeca.
Waar en wanneer kan je deze workshop volgen?
|
Klik om de kolom "Waar" oplopend te sorteren
|
Klik om de kolom "Wanneer" aflopend te sorteren
|
Klik om de kolom "Organisator" oplopend te
sorteren
|
Klik om de kolom "Beschikbare plaatsen" oplopend te
sorteren
|
||
|---|---|---|---|---|---|
|
Somerstraat 22 2018 Antwerpen |
13 januari 2026 van 08:45 tot 15:30 | 08:45 - 15:30 van 08:45 tot 15:30 | VDAB | 4 |
|
|
Somerstraat 22 2018 Antwerpen |
5 februari 2026 van 08:45 tot 15:30 | 08:45 - 15:30 van 08:45 tot 15:30 | VDAB | 7 |
|