Hulp nodig?

CRM: navigatie en accountbeheer Online

Omschrijving

Je weet wat CRM is, doet en kan. Maar hoe ziet zo'n CRM-systeem er nu concreet uit? In deze online workshop van twee halve dagen leer je al doende, en onder deskundige begeleiding van een instructeur, werken met MS Dynamics CRM in een fictief bedrijf. De workshop geeft je een stevige basis en stelt je voor aan het kloppend hart van elk CRM-systeem: het dynamische dossier van jouw klant. Je leert navigeren, linken leggen met je collega's, zoeken en vooral: vinden. Ook leer je hoe je de gegevens van bestaande klanten kan aanpassen, hoe je nieuwe klanten moet toevoegen en hoe je alle to do's kan inplannen in je eigen CRM-agenda en zichtbaar maken voor je collega's.

Je krijgt online les in groep, verwerkt op je eigen tempo de leerstof op een leerplatform en maakt opdrachten in groep en individueel. Met deze mix garanderen we dat iedereen vlot kan meevolgen. Wij raden je aan om alvast Google Chrome te installeren. 

Lees meer...

Toelatingsvoorwaarden

Om deze workshop te volgen, moet je je inschrijven. Hiervoor heb je een VDAB-account nodig. Deze workshop is enkel geschikt voor gebruik op laptop en desktop.

Tip: neem zeker vooraf onze online cursus ‘Kennismaking met CRM’ door. In een half uur tijd leer je hier wat CRM nu juist is en hoe bedrijven het gebruiken.

Contactinfo

vdabworkshops@vdab.be

Doelgroep

Werknemer of werkzoekende

Kostprijs

Gratis

Leervorm

Online

Cursusduur

6 uur

Komende workshops

CRM: navigatie en accountbeheer

Workshops
Startdatum Leervorm Sessies Data Deelnemers Organisator