Hulp nodig?

Klantgerichte e-mails schrijven in het Frans Online

Omschrijving

Communicatie via e-mail gaat snel en gemakkelijk, maar dat betekent niet dat je er onzorgvuldig mee kan omspringen. Immers, ook bij e-mail is een correcte inhoud in klare taal een professioneel visitekaartje. Tijdens deze online workshop krijg je hulp van een professionele coach bij het opstellen van klantgerichte e-mails. Via praktijkgerichte opdrachten leer je e-mails logisch opbouwen met een correcte inhoud. Je leert de juiste begin- en slotformules hanteren, de grammaticale items en typische uitdrukkingen. Je leert de juiste zinsconstructies inzetten met een focus op zuiver taalgebruik.Je leert fouten tegen klantgerichtheid in e-mails op te sporen en te verbeteren.

Lees meer...

Toelatingsvoorwaarden

Om deze workshop te volgen, moet je je inschrijven. Hiervoor heb je een VDAB-account nodig. Deze workshop is enkel geschikt voor gebruik op laptop en desktop.

Voor deze workshop heb je voorkennis nodig. Je hebt al e-mails opgesteld in het Frans, al dan niet in een professionele context. Je weet hoe je een zin moet vormen, iemand aanspreken, begroeten en afsluiten. Heb je deze voorkennis niet of wil je ze opfrissen? Neem dan vooraf de online cursus ‘Frans communiceren via e-mail’ door.

Contactinfo

vdabworkshops@vdab.be

Doelgroep

Werknemer of werkzoekende

Kostprijs

Gratis

Leervorm

Online

Cursusduur

1 uur 30 min

Komende workshops

Klantgerichte e-mails schrijven in het Frans

Workshops
Startdatum Leervorm Sessies Data Deelnemers Organisator
21-12-2023 Online 1 21-12-2023, 10:00-12:00
  VDAB Inschrijven vanaf 20-10-2023