Werken in de ICT-sector

Ontdek de vele mogelijkheden die de ICT-sector te bieden heeft en hoe je erin aan de slag kan. Kom je pas van school, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je je bijscholen, dan vind je hier alles wat je nodig hebt.

Denk je bij ICT nog steeds aan nerds die de hele dag in een donker kamertje achter hun computer zitten? Think again, want de sector is al lang meer dan dat. Als ICT-er heb je veel contact met klanten en collega’s, zorg je voor digitale oplossingen en ben je een belangrijk onderdeel in het bedrijf. Bovendien is er werk voor iedereen met interesse en de juiste skills!

Waarom kiezen voor een ICT-job?

  • werkzekerheid gegarandeerd, nu en in de toekomst
  • gevarieerd jobaanbod in verschillende specialisaties
  • veel doorgroeimogelijkheden in binnen- en buitenland
  • innovatieve en technologische omgeving die voortdurend evolueert

Jobs

Zoek in ons aanbod van meer dan 4.000 vacatures.

Ontdek alle vacatures in de ICT-sector

Voor elk wat wils

Van netwerkbeheerder tot softwareontwikkelaar of dataspecialist. In de ICT-sector werken verschillende profielen. Nog niet helemaal mee wat een bepaalde job inhoudt? Onze beroepenfilms geven je een helder beeld.

Opleidingen

“ICT biedt gegarandeerd werkzekerheid. Volgens verschillende studies in Europa zal er binnenkort een groot tekort aan ICT-krachten ontstaan.”

Koen Van Loo
Directeur Informatica Groep ADMB
Wat mag je verwachten van een ICT-opleiding bij VDAB?

Moderne opleidingscampussen waar ervaren en enthousiaste lesgevers je de kneepjes van het vak leren. Laat je overtuigen door de succesverhalen van onze cursisten.

Ontdek meer