Werken in het onderwijs

Werk je graag met jongeren? Ben je geduldig en kan je het goed uitleggen? Dan is een job als leerkracht iets voor jou. Ontdek ons aanbod voor leerkrachten en scholen.

Onderwijs

In de kijker: jobdate onderwijs

banner jobdate onderwijs


Zoek je leerkrachten voor je school? Of ben je als leerkracht secundair onderwijs benieuwd met welke school je goed matcht? Neem dan op 20 juni deel aan de online jobdate in jouw provincie. Je leert elkaar kennen in 15 minuten. Snel en efficiënt!

Schrijf je in

Vacatures

Ga voor een job in het onderwijs.

Vind een job als leerkracht

Is het onderwijs iets voor jou?

Word leerkracht via VDAB

Ben je werkloos en droom je ervan om les te geven? Behaal gratis je diploma via VDAB en behoud je werkloosheidsuitkering tijdens je studie.

Leer bij

De Leraarskamer: een gratis netwerk voor leerkrachten en scholen

Ben je leerkracht? Wil je graag aan de slag als leerkracht? Of zoek je als school oplossingen voor je vacatures of voor andere uitdagingen? Kom netwerken in onze ‘Leraarskamer’. Wissel ervaringen uit, volg interessante workshops of ga op jobdate.

Bekijk de agenda

Getuigenis Karel onderwijs

"Ik volgde als jong ventje houttechnieken in het VTI in Waregem. 'k Had enthousiaste leerkrachten die me inspireerden. Toen ik afstudeerde, werkte ik als schrijnwerker. Na enkele jaren dacht ik: eigenlijk wil ik lesgeven, net zoals mijn leerkrachten van vroeger. Nu geef ik ook les in het VTI en beleef ik de tijd van mijn leven."

Karel
Leerkracht schrijnwerk in het BSO