Sta even stil bij je loopbaan

Sta je even op non-actief, dan heb je de ruimte om afstand te nemen van je huidige job en na te denken over je loopbaan. Wat wil en kan ik? Welke jobs passen bij me? Welke stappen zet ik best? Wij helpen je hierbij.

Gratis begeleiding naar werk

Als je dat wil, kan je gratis begeleiding krijgen van een van onze partners. Tijdens deze begeleiding kunnen verschillende zaken aan bod komen. Bijvoorbeeld:

  • Je bespreekt welke stappen je kan zetten in je loopbaan.
  • Je bekijkt of je een interessante opleiding kan volgen om je bij te scholen.
  • Je ontdekt hoe je tijdelijk aan de slag kan.

Interesse? Schrijf je in bij VDAB en kies bij werksituatie voor 'ik ben tijdelijk werkloos'. Heb je je ingeschreven, dan belt een van onze partners je op voor een verkennend gesprek.

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Als je tijdelijk werkloos bent, kan je loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Je betaalt dan zelf maar een klein deel van de begeleiding.

Volg je loopbaanbegeleiding, dan ondersteunt je loopbaanbegeleider  je via een aantal gesprekken bij het maken van een loopbaankeuze.

Interesse? Bestel loopbaancheques.
 

Niet zeker of loopbaanbegeleiding iets voor jou is?

Voer gratis een online gesprek met onze e-coaches om dit uit te zoeken.

Getuigenis

"Nu ik tijdelijk werkloos ben, neem ik de tijd om mijn carrière in perspectief te plaatsen en goed na te denken over wat ik nog wil bereiken. Bij VDAB ben ik in contact gekomen met Ingrid. Zij merkte dat ik toe was aan iets anders. Voorlopig zijn we er nog niet uit wat, maar ik ben al op verkenning. Zo volg ik nu een opleiding elektriciteit."

Hakim, 41
Casinomedewerker