U bent hier

Talentevent 2019

Primaire tabs

© VDAB

Wat is het?

Op 3 april 2019 organiseert VDAB Limburg de tweede editie van het Talentevent. En we pakken het nóg grootser aan dan bij de eerste editie, met nog meer bedrijven en openstaande vacatures.
En dus ook meer kans voor jou op een job!

Het Talentevent is gratis toegankelijk. Ben je dus op zoek naar een job? Kom dan zeker langs op 3 april 2019 tussen 9u30 en 13u00.
Het vorige Talentevent werd zeer goed onthaald.

Maak ook kennis met onze technische opleidingen

Wil je snel aan de slag? Dan is een opleiding via VDAB een goed idee! Wist je dat onze opleidingen voor werkzoekenden volledig gratis zijn?
Tijdens het Talentevent kan je kennismaken met alle jobgerichte opleidingen die we aanbieden. Je kan de opleidingen vrijblijvend ontdekken, beleven hoe het is om de job uit te oefenen en... je krijgt misschien wel de smaak te pakken :-) !

Wie organiseert het?

VDAB

Voor wie?

Werkzoekenden

Wanneer?

3 april 2019 om 9u30

Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal

Waar?

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Meer info

De jobbeurs is open van 9u30 tot 13u00. Parkeren kan gratis op de parkeerterreinen 6 & 7 op de T2-campus.
Hoe je er geraakt, kan je hier bekijken. Er is signalisatie voorzien en er zijn parkeerwachters aanwezig om je te helpen een goed plekje te vinden.

Tip: Wie goed voorbereid voor de dag komt, heeft meer kans om zijn of haar droomjob te versieren. Laat je motivatiebrief en cv dus vooraf nalezen door onze online sollicitatiecoaches en breng zeker voldoende exemplaren mee naar het event zelf!