Sta even stil bij je loopbaan

Sta je even op non-actief, dan heb je de ruimte om afstand te nemen van je huidige job en na te denken over je loopbaan. Wat wil en kan ik? Welke jobs passen bij me? Welke stappen zet ik best?

Wat hebben we je te bieden

  • Meer dan 20 online loopbaantesten om jezelf beter te leren kennen.
  • Een gratis verkennend gesprek met onze e-coaches over loopbaanbegeleiding.
  • Loopbaanbegeleiding door een professionele loopbaancoach. Kies je voor een erkend loopbaancentrum. Dan betaal je zelf maar een klein deel van de begeleiding.
  • Gratis begeleiding door een van onze partners. Onze partner bespreekt samen met jou welke stappen je kan zetten in je loopbaan, helpt je om een geschikte opleiding te vinden of bekijkt hoe je tijdelijk aan de slag kan.

Om begeleid te worden door onze partner, moet je je inschrijven bij VDAB. Kies bij werksituatie voor 'ik ben tijdelijk werkloos'.

Ik schrijf me in bij VDAB

Veelgestelde vragen

Getuigenis
Getuigenis

 

"De coronacrisis is voor mij het moment om mijn carrière in perspectief te plaatsen en goed na te denken over wat ik nog wil bereiken. Bij VDAB ben ik in contact gekomen met Ingrid. Zij merkte dat ik toe was aan iets anders. Voorlopig zijn we er nog niet uit wat, maar ik ben al op verkenning. Zo volg ik nu een opleiding elektriciteit."

Hakim, 41
Casinomedewerker
Lees de volledige getuigenis van Hakim