Werken in de industrie

Ontdek de vele mogelijkheden die de industriesector te bieden heeft en hoe je erin aan de slag kan. Kom je pas van school, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je je bijscholen, dan vind je hier alles wat je nodig hebt.

Werken in de industrie? Dat is meer dan simpelweg 'bandwerk'. Ontdek de uitdagingen en kansen in verschillende domeinen zoals voeding, textiel, metaal, glas, recyclage, chemie en nog veel meer... Volg je passie en kies de carrière die bij jou past.

Waarom kiezen voor een job in de industrie?

  • werkzekerheid gegarandeerd, zowel in je regio als in het buitenland
  • veel doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen
  • goede verloning en extralegale voordelen
  • werken met innovatieve technieken
  • duurzame en circulaire sector

Jobs

Zoek in ons aanbod van meer dan 35.000 vacatures.

Ontdek alle vacatures in de industrie

Hoe is het om in de industrie te werken?

Je ontdekt het in deze video.

Voor elk wat wils

Van productiemedewerkers tot ingenieurs. In de industriesector werken verschillende profielen. Nog niet helemaal mee wat een bepaalde job inhoudt? Onze beroepenfilms geven je een helder beeld.

Opleidingen

"Opleiden is het nieuwe rekruteren. Daarom kijken we verder dan een diploma. Je hebt helemaal geen lang en uitgebreid cv nodig om in de industrie te werken, wél de juiste ingesteldheid en het nodige potentieel.”

Kaouthar Balizi
Rekruteerder bij Scania

Wat mag je verwachten van een opleiding industrie bij VDAB?

Innovatieve opleidingscampussen waar je werkt met de nieuwste technologieën. Je leert van instructeurs met jarenlange ervaring in de sector. Laat je overtuigen door de succesverhalen van onze cursisten.

Ontdek meer

In de kijker

De industrietrailer komt weer langs

Maak kennis met de verschillende beroepen in de industriesector en ontdek de opleidingsmogelijkheden. De industrietrailer rijdt binnenkort weer door het land. 

Hou de agenda in het oog.