Vind een job

of blader in artistieke of ambachtelijke beroepen

Werkzoekende?

Op de jobpagina vind je een overzicht van de creatieve en artistieke functies zoals die door werkgevers werden doorgegeven aan VDAB. Je vindt er onderaan ook een overzicht van enkele andere vacaturekanalen.

Ben je werkzoekende en heb je een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met de consulent uit jouw buurt.

Heb je een vraag over je cv, brief, telefonisch gesprek of interview? Onze online sollicitatiecoaches helpen je verder!

Werkgever?

Wist je dat je je vacatures volledig gratis kan publiceren via 'Mijn VDAB'? Op deze manier:
  • wordt je organisatie bekend bij een groter publiek,
  • krijgen meer artiesten de kans om tot bij jouw organisatie te geraken, en
  • help je mee aan correcte statistieken voor de arbeidsmarkt. Hierdoor kan het beleid gerichtere acties ondernemen die goed zijn voor jouw sector.

Geen Mijn VDAB-contract? Publiceer je vacatures via dit formulier.

Durf kiezen voor diversiteit

Meer info over deze campagne: Mediarte

VDAB in the picture

Over deze site

Deze deelwebsite is een initiatief van VDAB in samenwerking met organisaties in de kunstensector. Je vindt er jobs, opleidingen en relevante organisaties uit de sectoren architectuur, de audiovisuele sector, de beeldende kunst, communicatie, PR en reclame, cultureel erfgoed en patrimonium, design, gedrukte media, gaming, mode, muziek, nieuwe media, podiumkunsten...

In focus: Poppunt lanceert na lang zwoegen hun Poppuntgids

De meest complete wegwijzer voor iedere muzikant, dj en producer, een publicatie die ook hun inmiddels hopeloos uitverkochte Muzikantengids zal vervangen. De Poppuntgids biedt geen gouden recept om beroemd te worden, wel een pak onmisbare informatie die de muzikale jungle wat doorzichtiger maakt. Zowat dertien jaar Poppunt-ervaring en expertise van heel wat muziekprofessionals werd in zes hoofdstukken op 360 pagina's gebundeld: van tips over de aankoop van een eerste instrument of gear tot complexe topics als belastingen, sociale zekerheid, buitenlandse btw of het kunstenaarsstatuut. De gids volgt zo het traject van een muzikale carrière, essentieel leesvoer dus, zowel voor beginners als voor gevorderden. Meer weten.