U bent hier

Bootcamp: Inclusieve instroom

Primaire tabs

Wat is het?

Ondervind je als organisatie moeite met het aantrekken van diverse doelgroepen en talenten, of raken vacatures niet ingevuld? Daar kunnen we je in dit bootcamp bij ondersteunen. Aan de hand van theorie, maar vooral praktijk, krijg je meer inzicht in de zaken waar je op kan letten bij het openstellen van vacatures. Outreachend werken, positieve acties, alternatieve en out-of-the-box selectieprocedures, onthaalprocedures, … We nemen ze allemaal samen onder de loep!

Daarnaast bekijken we ook hoe de huidige selectie- en aanwervingsprocedure van je organisatie in elkaar zit, en waar eventueel (al dan niet) verborgen uitsluitingsmechanismen schuilen. Eens we die hebben ontdekt, reiken we je oplossingen en handige tips aan om deze in de toekomst te elimineren.

Dankzij onze praktijkgerichte aanpak heb je bij het einde van dit traject een inclusievere instroom!

De bootcamps worden regionaal georganiseerd, ook in deze digitale coronatijden. Schrijf je dus in voor de bootcamp in jouw regio, zodat je een lokaal netwerk kan uitbouwen en kan uitwisselen over regiogebonden uitdagingen.

Wie organiseert het?

Hands-on Inclusion

Voor wie?

Voor organisatie- en HR-verantwoordelijken van ondernemingen uit de social profit en de profitsector.

Onderwijsinstellingen en openbare besturen, met uitzondering van autonome gemeentebedrijven, mogen zich helaas niet inschrijven voor onze bootcamps. Openbare besturen verwijzen we graag door naar het aanbod van Diverscity. Twijfel je of jouw organisatie binnen de door ESF toegelaten doelgroep valt? Neem met ons contact op en we zoeken het voor je uit.

Waar en wanneer?

Oost- en West-Vlaanderen
 • 14 september 2021 van 12u30 tot 16u

  Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
 • 26 oktober 2021 van 12u30 tot 16u

  Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
 • 30 november 2021 van 12u30 tot 16u

  Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Online
 • 5 oktober 2021 van 13u tot 16u

  Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
 • 16 november 2021 van 13u tot 16u

  Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: