U bent hier

Digitale infosessie opleiding tuinaanlegger - groenbeheerder

Primaire tabs

Wat is het?

Wil je van tuinaanleg en groenbeheer je beroep maken? Dan is de voltijdse dagopleiding tuinaanlegger-groenbeheerder beslist de juiste keuze. Je maakt kennis met alle technieken om aan professioneel groenmanagement, tuinaanleg en tuinonderhoud te doen. Ook het aanleggen van vijvers, bouwkundige elementen en nutsvoorzieningen komen aan bod. En verder geven we je de basis mee van goed tuinontwerp en de verschillende tuinstijlen.

Er wordt ook gewerkt aan de noodzakelijke business skills zodat je nadien zowel als werknemer of als zelfstandige, bijvoorbeeld in bij- of hoofdberoep aan de slag kunt. Bovendien komt in de opleiding ook alles rond gewasbescherming aan bod waardoor jij je fytolicentie P2 kan behalen!

Wat leer je?

Op één jaar tijd maakt de opleiding tuinaanlegger-groenbeheerder van jou een professional op vlak van tuinaanleg, tuinonderhoud en groenbeheer. We spreken over een intensieve en praktijkgerichte voltijdse dagopleiding. Meer dan de helft van je opleidingsuren zal je doorbrengen bij een echte tuinaanlegger of tuinbedrijf. Dankzij dit werkplekleren leer je door te kijken en te doen alles wat je moet kunnen als professioneel tuinaannemer!

Belangrijke data:

Digitale informatiesessie via Google Meet op 30 juni 2020 van 9u30 - 11u30
De link om deel te nemen wordt op maandag 29 juni verstuurd per mail.

(Digitale) informatiesessie: 11 augustus 2020 van 9u30 - 11u30.
De oriënterende gesprekken staan gepland op 24 augustus.

Wie organiseert het?

Syntra Campus Leuven (Heverlee) + VDAB Leuven

Voor wie?

Voor werkzoekenden die ingeschreven zijn bij VDAB. Deze opleiding is gratis als je ingeschreven bent als werkzoekende (inclusief materiaalkost en andere financiële voordelen).

Toelatingsvoorwaarden:

- minimum 18 jaar worden in de loop van 2020
- ingeschreven zijn als werkzoekende
- voldoende Nederlands kunnen spreken en schrijven, minimum niveau 2.4 behaald hebben of slagen voor een taaltest
- geen specifieke voorkennis vereist

Waar en wanneer?

Online
  • Dit evenement is afgelopen: 30 juni 2020 van 9u30 tot 11u30

Schrijf je in: