U bent hier

Webinar: gebruik jij jouw talenten als natuurlijke krachtbron?

Primaire tabs

Wat is het?

Wie mét goesting wil werken, kiest best een job die bij hem/haar past. En dat veronderstelt zelfkennis op vlak van ‘talenten’.

Werken vanuit je talent betekent dat je die dingen doet waar je echt goed in bent en waar je energie van krijgt. Werken wordt dan iets om naar uit te kijken: de tijd vliegt, terwijl je werkt laad je je batterijen op, je groeit als professional, je voelt je gewaardeerd voor wie je bent en voor wat je doet. En dan zeg je voluit: ‘I love my job!’

Wil jij weten wat jouw natuurlijke talenten zijn? En hoe je ze krachtiger kan inzetten? Tijdens dit webinar licht Rita Raets een tipje van de sluiter op. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Wat vertellen deelnemers die eerder dit webinar volgden?
“Zeer interessant. Goesting om met mijn talenten nog meer aan de slag te gaan. Ook meer kijken naar talenten van anderen om zo nog beter samen te werken.”

“Blij dat ik er bij was, het geeft mij zin om mij nog eens in mijn talenten te verdiepen.”

“Schitterende webinar over ‘talenten’. Een loopbaanbegeleiding raad ik iedereen aan. Je leert je talenten beter kennen en dat is heel nuttig voor je huidige job én als je op zoek gaat naar ander werk.”

“Een aanrader om in deze tijd eens loopbaancoaching via I love my job te volgen. Heb ik gedaan en het is echt geweldig. Het geeft je meer zelfvertrouwen in deze toch wel moeilijke periode.”

Wie organiseert het?

I Love My Job, loopbaancentrum met expertise in Talenten, Perfectionisme, HSP...

Voor wie?

Voor iedereen die nog sterker wil werken en handelen vanuit haar/zijn talenten en op zoek is naar handvaten.

Waar en wanneer?

online
  • 21 september 2021 van 20u tot 21u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: