Disruptief Inclusief

Disruptief Inclusief wil dat werk loont en toegankelijk is voor mensen met een beperking. Wil jij dat ook? Heb je bedenkingen? Welkom, sluit je aan!

Waarom Disruptief Inclusief?

Werk moet toegankelijk zijn en lonen voor mensen met een beperking. Dat dit vandaag de dag geen evidentie is, lees je in ons verhalenmagazine. Disruptief Inclusief is een samenwerking tussen Konekt vzw, VDAB, GTB en DWSE. Samen met mensen met een beperking, hun persoonlijk netwerk, werkgevers en begeleiders bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat mensen met een beperking die willen werken, kunnen werken.

Wil jij meebouwen aan Disruptief Inclusief?

Dat kan! Iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij de klankbordgroep en eventueel ook bij werkgroepen. Al je ideeën, goesting en kritische bedenkingen zijn welkom. Stuur een mailtje naar disruptiefinclusief@vdab.be om te zeggen dat je graag op de hoogte blijft van info- en inspraakmomenten. Ook als je vragen hebt of om een andere reden contact wil opnemen, kan je ons mailen.

Disruptief Inclusief: voorbeeld van creatieve bedrijvigheid

Disruptief Inclusief vormt een enthousiast voorbeeld van hoe organisaties binnen en rond de overheid op een vernieuwende manier complexe maatschappelijke uitdagingen aanpakken. Disruptief Inclusief is door het InnovatieNetwerk Overheid verkozen als een van de vijf innovatieve projecten die Vlaanderen een warm hart toedraagt. Neem zeker eens een kijkje naar de andere aanstekelijke voorbeelden.

Koffie met de Toekomst: werk dat loont voor mensen met een beperking

Werken en daarvoor betaald worden, da’s logisch toch?! Helaas is dit geen vanzelfsprekendheid voor mensen met een beperking. Bekijk de opname van de Koffie met de Toekomst (1/12/21) en ontdek wat Disruptief Inclusief doet om ook mensen met een beperking betaald aan het werk te krijgen. Want net als jij en ik worden mensen met een beperking graag erkend en beloond voor hun bijdrage aan onze samenleving.

Partners