Evenementen

Online infosessie opleidingen 'Programmeren in de ICT'

Wat is het?

Heb je interesse in een opleiding op maat om aan de slag te gaan als Enterprise Java Ontwikkelaar, .NET ontwikkelaar met C# of PHP webontwikkelaar? Wil je je omscholen naar de ICT of is je kennis aan een update toe? Wil je graag uitzoeken wat werken in de ICT voor jou betekent? We nodigen je graag uit op één van onze digitale infosessies.

Via de link onderaan deze pagina vind je een overzicht van onze opleidingen. Mocht je vooraf vragen hebben, dan vind je op elke opleidingspagina een link naar een invulformulier waar je jouw vragen kan stellen. Maar uiteraard voorzien we voldoende tijd na een infosessie om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. Klik op de opleiding die jou interesseert en schrijf je in. Na je aanvraag voor de opleiding nemen we contact met je op en bezorgen je alle details om deel te kunnen nemen aan de digitale infosessie.

Je bent niet gebonden aan je aanvraag van de opleiding. Vraag je bijvoorbeeld de opleiding Enterprise Java Ontwikkelaar aan maar blijkt doorheen de screening dat de opleiding ICT-infrastructuurbeheerder beter geschikt is voor de richting die je uit wil? Dit bekijken we samen en een wijziging in je aanvraag is nog mogelijk.

Wie organiseert het?

Team ICT VDAB Antwerpen

Voor wie wordt het georganiseerd?

Voor werkzoekenden die als professional aan de slag willen in de IT.

Waar en wanneer?

Datum Startuur Einduur Locatie
dinsdag, 25 oktober 2022 10:00 12:00 Online
dinsdag, 29 november 2022 10:00 12:00 Online

Schrijf je in

Schrijf je online in

Nog vragen?