Vlaanderen

Klantgerichte e-mails schrijven in het Frans

Omschrijving

Communicatie via e-mail gaat snel en gemakkelijk, maar dat betekent niet dat je er onzorgvuldig mee kan omspringen. Immers, ook bij e-mail is een correcte inhoud in klare taal een professioneel visitekaartje. Tijdens deze workshop van een halve dag krijg je hulp van een professionele coach bij het opstellen van klantgerichte e-mails. Via praktijkgerichte opdrachten leer je e-mails logisch opbouwen met een correcte inhoud. Je leert de juiste begin- en slotformules hanteren, de grammaticale items en typische uitdrukkingen. Je leert de juiste zinsconstructies inzetten met een focus op zuiver taalgebruik.Je leert fouten tegen klantgerichtheid in e-mails op te sporen en te verbeteren.

Lees meer...

Toelatingsvoorwaarden

Je kan alleen deelnemen als je je vooraf inschrijft voor deze workshop met je account voor Mijn loopbaan.

Neem vooraf de online cursus ‘Frans - Communiceren via e-mail’ door of bereid je voor onder begeleiding van een instructeur in een geïntegreerde opleiding. Een goede basiskennis van het Frans is noodzakelijk.

Om beter te kunnen inschatten of deze workshop bij je past, kan je vrijblijvend je voorkennis in kaart brengen. Vraag een online taaltest aan.

Contactinfo

vdabworkshops@vdab.be

Doelgroep

18+

Kostprijs

Gratis

Leervorm

Workshop

Cursusduur

2 uur

Locaties

Workshop Klantgerichte e-mails schrijven in het Frans

Startdatum Gemeente Locatie Sessies Data Deelnemers
14-04-2020 Gent Koningin Maria Hendrikaplein 70 1 14-04-2020, 09:30-12:30
0 van 12 Inschrijven vanaf 14-02-2020