Hulp nodig?

Boost je zoektocht naar werk Online

Omschrijving

Heb je een boost nodig in je zoektocht naar werk? In deze driedaagse workshop gaan we dieper in op jouw talenten en hoe je deze kan inzetten om een job te vinden. Je leert uitmaken wat je belangrijk vindt in een job en hoe je een bedrijf kan uitkiezen op basis van een overeenstemmende bedrijfscultuur. We geven je ook de do’s en don’ts mee van netwerken en hoe je contacten je kunnen helpen doorheen je loopbaan. 

Je wordt in een groep van maximaal twaalf deelnemers 3 dagen uitgedaagd tot zelfreflectie. Door samen oefeningen te maken, kom je tot persoonlijke inzichten. Een ervaren coach begeleidt je daarbij. 

Wil je je graag voorbereiden op deze workshop Booster, dan kan je vooraf onze online cursussen doornemen: 

  • Solliciteren doe je zo! 
  • Creativiteit 
  • LinkedIn om een job te vinden 
Lees meer...

Toelatingsvoorwaarden

De workshop is specifiek ontworpen voor wie een universitair diploma of een hogeschooldiploma heeft en op zoek is naar werk. 

Om deze workshop te volgen, moet je je inschrijven. Hiervoor heb je een VDAB-account nodig. Deze workshop is enkel geschikt voor gebruik op laptop en desktop.

Een 2.4 niveau van Nederlands is noodzakelijk om met deze workshop te starten.

Je beschikt over een computer (smartphone is niet voldoende) met camera en microfoon. Een headset kan een handige aanvulling zijn. Daarnaast beschik je over een stabiele internetverbinding en een rustige plaats om deze workshop mee te volgen en je camera aan te zetten.

Indien je door een tenderpartner van VDAB wordt begeleid, mag je alleen deelnemen aan workshops waarbij "organisator" VDAB  staat. 

Contactinfo

vdabworkshops@vdab.be

Doelgroep

Werknemer of werkzoekende

Kostprijs

Gratis

Leervorm

Online

Cursusduur

21 uur

Komende workshops

Boost je zoektocht naar werk

Startdatum Leervorm Sessies Data Deelnemers Organisator
18-08-2023 Online 3 18-08-2023, 09:00-16:00
23-08-2023, 09:00-16:00
25-08-2023, 09:00-16:00
  Obelisk Inschrijven vanaf 17-06-2023