Vlaanderen

Zakelijk telefoneren in het Frans

Omschrijving

Schrik je als je onverwacht een telefoontje krijgt of zelf moet bellen in het Frans? Zou je graag aan de telefoon vlot en professioneel kunnen overschakelen naar het Frans? Volg dan deze workshop. Door te oefenen op dagelijkse gesprekken in je werkomgeving vergroot je je zelfvertrouwen en je vaardigheden om je in het Frans uit te drukken. Een professionele coach helpt jou met je intonatie, stijl en taalgebruik bij het inoefenen van Franstalige telefoongesprekken. Via realistische en praktijkgerichte cases en rollenspellen leer je klanten, leveranciers en collega's aan de telefoon te woord staan op een professionele manier.

Lees meer...

Toelatingsvoorwaarden

Je kan alleen deelnemen wanneer je je hebt ingeschreven. 

Voor deze workshop heb je voorkennis nodig. Je kan al een eenvoudig telefoongesprek voeren, iemand begroeten, een vraag stellen, een gesprek doorverbinden en afsluiten. Je kent de getallen, de tijdsuitdrukkingen en je kan namen spellen. Heb je deze voorkennis niet of wil je ze opfrissen? Neem dan vooraf de online cursus ‘Frans - Telefoneren’ door. 

Kennis van commerciële woordenschat is ook een troef. Je kan ze verwerven of opfrissen met de online cursus ‘Frans - Mondelinge communicatie sales’.

Contactinfo

vdabworkshops@vdab.be

Doelgroep

18+

Kostprijs

Gratis

Leervorm

Klassikaal

Cursusduur

3 uur

Komende workshops