Antwerpen

Diageo, Horeca Forma, Stad Antwerpen en VDAB leiden 10 Antwerpenaars op tot bartenders

Op 17 november toonden tien bartenders in opleiding hun horeca-skills tijdens een interactieve workshop in het VDAB-opleidingsrestaurant in Antwerpen. De workshop wordt georganiseerd door Diageo, in samenwerking met Horeca Forma, Stad Antwerpen en VDAB, en biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de horecasector. In Antwerpen wordt deze sector gekenmerkt door een schrijnend personeelstekort. De opleiding biedt dan ook een waardevolle oplossing voor dit actuele probleem.

Lees meer

Van werk naar werk: Stad Turnhout en VDAB organiseren jobbeurs voor (ex-)medewerkers van Signify

Tegen eind 2024 gaan zo’n 174 van de 430 jobs verloren bij lampenfabrikant Signify in Turnhout, het vroegere Philips Lighting. Na die aankondiging beslisten Stad Turnhout, VDAB, Signify en de aangestelde outplacementkantoren om gezamenlijk actie te ondernemen. Daarom organiseerden ze op 7 november een jobbeurs voor de mensen die afvloeien. De standhouders waren grote lokale bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Lees meer

VDAB, Kontich en ILV Zora Werkt maken mensen warm voor een job in de industrie

Nog tot en met woensdag 25 oktober staat in Kontich de promo-unit van VDAB voor de sector industrie. Bezoekers kunnen in de promo-unit kennismaken met de job- en opleidingsmogelijkheden in deze sector. Op woensdag organiseert VDAB, samen met lokaal bestuur Kontich en ILV Zora Werkt ook nog een lokale jobbeurs, specifiek voor jobs in de industriesector.

Lees meer

Succesvol eerste jobevent van Jobs in de Grote Verbinding

Op woensdag 18 oktober organiseerden stad Antwerpen, VDAB, Constructiv en Lantis een jobevent in samenwerking met enkele hoofdaannemers van de Oosterweelverbinding. Een 50-tal werkzoekenden kon rechtstreeks solliciteren bij de aanwezige bedrijven. Daarnaast werd ook het gloednieuwe Bouwtalent officieel geopend.

Lees meer

Succesvolle jobdag voor Pringles

Op vrijdag 29 september organiseerden Pringles en VDAB een jobdag in de gebouwen van VDAB in Mechelen. Reden voor de jobdag zijn de openstaande vacatures voor technisch operatoren in hun fabriek in Mechelen-Zuid. Op de jobdag hadden 9 kandidaten al een eerste gesprek met de recruiters van Pringles.

Lees meer

Volg ons op Twitter

Telefoon