U bent hier

Mail je sollicitatievraag naar een e-coach

Heb je een sollicitatievraag? BijvoorbeeldĀ over je sollicitatiebrief, cv, gesprek, selectietesten... Stel ze via mail aan de e-coach van je keuze.

Dit zijn onze e-coaches:

Stefan

Mijn tip: vraag feedback na je sollicitatie. Net als in de sportwereld helpt een goede analyse om de volgende keer wel je doel te bereiken. 

Mail Stefan

An

Solliciteren is een vak apart. Het is niet simpel om een werkgever te overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent. Gelukkig kan je leren solliciteren!

Mail An

Kim

Ik ben creatief, optimistisch en heb een luisterend oor. Wil je leren hoe je een originele brief en cv schrijft? Dan kan je bij mij terecht!
 

Mail Kim

Veerle

Vermijd standaardformuleringen. Kom fris en origineel uit de hoek in zowel je brief als cv. Zo trek je de aandacht van de werkgever.
 

Mail Veerle

Isabelle

Alles om te kunnen solliciteren is in jezelf aanwezig. Ik coach je in het verbinden van je talenten en motivatie met de vraag van de werkgever.

Mail Isabelle

Ann

Een positieve ingesteldheid is belangrijk. Ben je net zoals ik hoogsensitief, dan kan ik je heel wat concrete tips meegeven in je zoektocht naar werk.

Mail Ann

Patrick

Mijn naam staat voor Professioneel, Actief, Tactvol, Resultaatgericht, Inspirerend, Creatief en Krachtdadig. Ik help je graag bij het solliciteren.

Mail Patrick

Anja

Na omzwervingen in binnen- en buitenland kwam ik bij VDAB terecht. Mijn advies: geef niet op! Er is geen lift naar succes. Je moet de trap nemen.

Mail Anja

Leen

Solliciteren is zoals een gezelschapsspel. Elke zet is belangrijk! Ik help jou de spelregels te leren.

 

Mail Leen

Tine

Stap voor stap gids ik je door sollicitatieland. Ik wijs je op valkuilen, kijk waar je tegenaan botst en help je met een goedmoedig duwtje in de rug.
 

Mail Tine

MarcD

Solliciteren is geen kansspel. Een groot deel van het succes zit in een optimale voorbereiding. Samen halen we het beste uit jezelf en helpen je zo op weg naar een nieuwe, professionele uitdaging.

Mail MarcD

MarcL

Zet je kwaliteiten in de kijker via sociale media. En bouw aan je digitaal imago. Wat dacht je van een visueel cv, een blog, of zelfs een eigen website? 

Mail MarcL

Danny

Solliciteren is een werkwoord. Het vraagt tijd en energie. Ik wil je graag coachen en je je talenten laten ontdekken. Gaan we ervoor? 

Mail Danny

Tamara

Je sollicitatie is de eerste indruk die de werkgever van je krijgt. Hoe begin je aan een creatief cv of schrijf je de perfecte brief? Ik help je graag!  

Mail Tamara