U bent hier

Stel je sollicitatievraag aan een online sollicitatiecoach

Heb je een sollicitatievraag? Bijvoorbeeld over je sollicitatiebrief, cv, gesprek, selectietesten... Stel ze via chat of mail aan een online sollicitatiecoach.

Chat 

Of mail naar de sollicitatiecoach van je keuze. Dit zijn onze coaches:

Leslie

Ik help je graag op weg met je cv, sollicitatiebrief en gesprek. Stem je cv af op de vacature en je krijgt gegarandeerd reactie!

Mail Leslie

Stefan

Mijn tip: vraag feedback na je sollicitatie. Net als in de sportwereld helpt een goede analyse om de volgende keer wel je doel te bereiken. 

Mail Stefan

An

Solliciteren is een vak apart. Het is niet simpel om een werkgever te overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent. Gelukkig kan je leren solliciteren! 

Mail An

Ilona

Ik ben een enthousiaste doorzetter. Mijn advies: geloof nooit dat je iets niet kan. Als je weet wat je wil en hard werkt, worden dromen waar!

Mail Ilona

Marc

Na enkele jaren in het onderwijs, ging ik bij VDAB aan de slag. Intussen heb ik een ruime ervaring opgebouwd. Graag deel ik die ervaring met jou.

Mail Marc

Diane

Met de bagage die ik opbouwde, help ik je graag verder. Mijn tip: neem initiatief en blijf in beweging, want stilstaan is achteruitgaan.

Mail Diane

Veerle

Vermijd standaardformuleringen. Kom fris en origineel uit de hoek in zowel je brief als cv. Zo trek je de aandacht van de werkgever.

Mail Veerle

Isabelle

Alles om te kunnen solliciteren is in jezelf aanwezig. Ik coach je in het verbinden van je talenten en motivatie met de vraag van de werkgever.

Mail Isabelle

Kristel

Elke ochtend begin ik met enthousiasme aan mijn taken als e-coach. Ik geef je graag sollicitatieadvies op maat. Mijn tip: bereid je goed voor!

Mail Kristel

Ann

Een positieve ingesteldheid is belangrijk. Ben je net zoals ik hoogsensitief, dan kan ik je heel wat concrete tips meegeven in je zoektocht naar werk.
 

Mail Ann

Lut

Mijn jarenlange ervaring helpt me om je vragen te beantwoorden. Ik doe dit met plezier. Mijn tip: je cv is je visitekaartje. Ook de lay-out telt.

Mail Lut

Anja

Na omzwervingen in binnen- en buitenland kwam ik bij VDAB terecht. Mijn advies: geef niet op! Er is geen lift naar succes. Je moet de trap nemen.

Mail Anja

Leen

Werk zoeken is hard werk! Ik probeer dat extra paar handen te zijn dat de klus lichter maakt en ondersteun je met tips en feedback. 

Mail Leen

Patrick

Mijn naam staat voor Professioneel, Actief, Tactvol, Resultaatgericht, Inspirerend, Creatief en Krachtdadig. Ik help je graag bij het solliciteren.

Mail Patrick

Kim

Ik ben creatief, optimistisch en heb een luisterend oor. Wil je leren hoe je een originele brief en cv schrijft? Dan kan je bij mij terecht!

Mail Kim

Marc

Via sociale media kan je je op een overtuigende manier voorstellen aan werkgevers. Als coach help ik je om deze kanalen efficiënt in te zetten!

Mail Marc

Tamara

Ik leer je met plezier hoe je ervoor kan zorgen dat je sollicitatie opvalt tussen de vele andere. Zo kom je een stapje dichter bij de job van je leven.  

Mail Tamara

Cindy

Met mijn luisterend oor en enthousiasme laat ik je nadenken en dromen over je nieuwe uitdaging. Op die manier begin je zelfzeker aan je sollicitatie!

Mail Cindy