VLAANDEREN.be

U bent hier

Maak kennis met onze sollicitatiecoaches

Twijfel je of je sollicitatiebrief of cv goed genoeg zijn? Wil je je sollicitatiegesprek inoefenen? Of heb je een andere sollicitatievraag? Mail, chat of WhatsApp al je vragen naar onze online sollicitatiecoaches. Ze helpen je met plezier verder! Dit zijn onze coaches:

Marc

Nadat ik vele jaren als leerkracht werkte, kreeg ik 15 jaar geleden de kans om bij VDAB aan de slag te gaan als bemiddelaar. Intussen heb ik een ruime ervaring opgebouwd. Graag deel ik die ervaring met jou en help ik je om door gericht te solliciteren, die nieuwe uitdaging binnen te halen.

Vroeg of laat komt jouw kans, jouw geluksdag.

 Contacteer Marc

Kristel

Elke ochtend begin ik met enthousiasme aan mijn taken als e-coach. Via onze moderne communicatiemiddelen geef ik je graag sollicitatieadvies op maat. Mijn tip: bereid je sollicitatie goed voor!

Een voorbereide sollicitant is er twee waard.

 Contacteer Kristel

Ann

De zoektocht naar een eigen plekje op de arbeidsmarkt heb ik zelf al van beide kanten beleefd en dit onderwerp boeit mij heel erg. Ik ben ervan overtuigd dat een positieve ingesteldheid je kansen op succes doet stijgen. Als hoogsensitief persoon (HSP), ben ik me er ook extra van bewust hoe belangrijk het is om met deze hoogsensitiviteit rekening te houden in je zoektocht naar werk. Ik kan je daaromtrent heel concrete tips meegeven en zorg graag voor dat positief steuntje in de rug!

Zorg voor een  positieve ingesteldheid.

 Contacteer An

Ilona

Mijn naam is Ilona. Ik omschrijf mezelf graag als een enthousiaste people person. Als een ware doorzetter is dit mijn advies voor jou: laat nooit iemand tegen je zeggen dat je iets niet zou kunnen doen! Als je weet wat je wilt, als je er hard voor wilt werken, dan worden dromen waar!

Dromen worden waar als je er hard voor werkt.

 Contacteer Ilona

Patrick

Professioneel, actief, tactvol, resultaatgericht, inspirerend, creatief, krachtdadig. De beginletters van deze woorden vormen mijn naam. Deze competenties komen best tot uiting in zowel je brief, cv, mail, telefoongesprek, testing als gesprek. Ik help je graag om dit waar te maken.

Je competenties komen best tot uiting in je brief en cv.

 Contacteer Patrick

Diane

Iedere dag ben ik er weer met een glimlach, gewoon omdat er zoveel te beleven valt. De arbeidsmarkt staat nooit stil. Na een carrièreswitch werk ik sinds 2000 bij VDAB. Ik heb hier verschillende functies uitgeoefend. Met de bagage die ik opbouwde, help ik je graag verder. Als ik je alvast een tip mag geven: neem zelf initiatief en zorg dat je in beweging blijft, want stilstaan is achteruitgaan.

Stilstaan is achteruitgaan

 Contacteer Diane

Veerle

De meeste sollicitatiebrieven beginnen met: "Ik zag uw vacature op de VDAB-website en stel me graag kandidaat voor..." Mijn advies: vermijd standaardformuleringen. Kom fris, origineel en gepersonaliseerd uit de hoek in zowel je brief als cv. Zo trek je de aandacht van de werkgever.

Creativiteit en originaliteit zijn een schot in de roos.

 Contacteer Veerle

Nadia

Mijn naam is Nadia, en ik kan mezelf het best omschrijven als een energieke jongedame die jou graag helpt met al je sollicitatievragen. Solliciteren is een fulltime job, waarbij de aanhouder altijd wint!  Met een portie doorzettingsvermogen kom je er.

Kijk naar de toekomst en steek je energie daarin!

 Contacteer Nadia

Leen

Werk zoeken is hard werk! Als e-coach probeer ik dat extra paar handen te zijn om de klus wat lichter te maken. Met tips en feedback ondersteun ik je graag in je zoektocht. Wat ik belangrijk vind? Dat je een sollicitatie op maat van de vacature verstuurt, dat je je sollicitaties opvolgt en vooral: dat je niet opgeeft.

Geef niet op!

 Contacteer Leen

Carolien

Ik beneen dynamische dertiger en werk sinds 2005 bij VDAB. Ik help sollicitanten graag online verder met al hun vragen over solliciteren. Alvast een belangrijke sollicitatietip: "Geloof in jezelf, want als je niet in jezelf gelooft, hoe ga je een werkgever dan kunnen overtuigen om in jou te geloven?"

Geloof in jezelf!

 Contacteer Carolien

Lut

Mijn jarenlange werkervaring helpt me om je vragen te beantwoorden. Ik doe dit met plezier. Je cv is je visitekaartje. Niet alleen de inhoud maar ook een mooie, professionele lay-out is belangrijk.

"Zorg dat je opvalt!"

 Contacteer Lut

Anja

Na omzwervingen in binnen- en buitenland kwam ik in 2006 bij VDAB terecht. Met deze bagage help ik je als e-coach graag op professionele wijze verder. Mijn devies: geef niet op! Er is geen lift naar succes. Je moet de trap nemen.

Geef niet op!

 Contacteer Anja

Stefan

Ik hou ervan om mensen in hun zoektocht naar werk op een gezonde manier “te doperen” met gericht sollicitatieadvies. Onder het motto “Al doende, leert men” geef ik de gouden tip om na een sollicitatie steeds feedback te vragen aan de werkgever. Net als in de sportwereld kan een goede analyse van je vorige prestatie je helpen om een volgende keer wel je doel te bereiken. Met een dergelijke aanpak zing je binnen de kortste keren “We are the champions”...

Al doende, leert men.

 Contacteer Stefan

Leslie

Ik help je graag op weg met de voorbereiding van je cv, sollicitatiebrief en gesprek. Je cv is je profiel. Stem je cv af op je sollicitatie en je krijgt gegarandeerd meer reacties!

Stem je cv af op je sollicitatie.

 Contacteer Leslie

An

Solliciteren is een vak apart. Het is niet eenvoudig om een werkgever ervan te overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent. Gelukkig kan je leren solliciteren! Krijg je je motivatie niet goed verwoord? Twijfel je over wat er in je cv moet? Of heb je een andere sollicitatievraag? Met mijn open kijk, empathisch vermogen en behulpzaamheid help ik je om effectiever te solliciteren!

Solliciteren is een vak apart.

 Contacteer An

Isabelle

Ik doe mijn werk als e-coach met hart en ziel. Ik help je graag om je cv op maat van je jobdoelwit te maken, je motivatie zo persoonlijk en concreet mogelijk te verwoorden, en je voor te bereiden op het sollicitatiegesprek. Wees altijd jezelf en solliciteer vanuit je hart. Zo komt de juiste job vanzelf op je pad.

Wees steeds jezelf.

 Contacteer Isabelle