U bent hier

Stel je sollicitatievraag aan een online sollicitatiecoach

Heb je een sollicitatievraag? Bijvoorbeeld over je sollicitatiebrief, cv, gesprek, selectietesten... Stel ze via chat, videochat of mail aan een online sollicitatiecoach.

Chat Videochat

Of mail naar de sollicitatiecoach van je keuze. Dit zijn onze coaches:

Leslie

Ik help je graag op weg met je cv, sollicitatiebrief en gesprek. Stem je cv af op de vacature en je krijgt gegarandeerd reactie!

Mail Leslie

Stefan

Mijn tip: vraag feedback na je sollicitatie. Net als in de sportwereld helpt een goede analyse om de volgende keer wel je doel te bereiken. 

Mail Stefan

An

Solliciteren is een vak apart. Het is niet simpel om een werkgever te overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent. Gelukkig kan je leren solliciteren! 

Mail An

Ilona

Ik ben een enthousiaste doorzetter. Mijn advies: geloof nooit dat je iets niet kan. Als je weet wat je wil en hard werkt, worden dromen waar!

Mail Ilona

Marc

Na enkele jaren in het onderwijs, ging ik bij VDAB aan de slag. Intussen heb ik een ruime ervaring opgebouwd. Graag deel ik die ervaring met jou.

Mail Marc

Diane

Met de bagage die ik opbouwde, help ik je graag verder. Mijn tip: neem initiatief en blijf in beweging, want stilstaan is achteruitgaan.

Mail Diane

Veerle

Vermijd standaardformuleringen. Kom fris en origineel uit de hoek in zowel je brief als cv. Zo trek je de aandacht van de werkgever.

Mail Veerle

Isabelle

Ik help je graag om een cv op maat te maken, je motivatie zo concreet mogelijk te verwoorden, en je voor te bereiden op het sollicitatiegesprek. 

Mail Isabelle

Kristel

Elke ochtend begin ik met enthousiasme aan mijn taken als e-coach. Ik geef je graag sollicitatieadvies op maat. Mijn tip: bereid je goed voor!

Mail Kristel

Ann

Een positieve ingesteldheid is belangrijk. Ben je net zoals ik hoogsensitief, dan kan ik je heel wat concrete tips meegeven in je zoektocht naar werk.
 

Mail Ann

Lut

Mijn jarenlange ervaring helpt me om je vragen te beantwoorden. Ik doe dit met plezier. Mijn tip: je cv is je visitekaartje. Ook de lay-out telt.

Mail Lut

Anja

Na omzwervingen in binnen- en buitenland kwam ik bij VDAB terecht. Mijn advies: geef niet op! Er is geen lift naar succes. Je moet de trap nemen.

Mail Anja

Leen

Werk zoeken is hard werk! Ik probeer dat extra paar handen te zijn dat de klus lichter maakt en ondersteun je met tips en feedback. 

Mail Leen

Patrick

Mijn naam staat voor Professioneel, Actief, Tactvol, Resultaatgericht, Inspirerend, Creatief en Krachtdadig. Ik help je graag bij het solliciteren.

Mail Patrick

Kim

Ik ben creatief, optimistisch en heb een luisterend oor. Wil je leren hoe je een originele brief en cv schrijft? Dan kan je bij mij terecht!

Mail Kim