U bent hier

Stel je sollicitatievraag aan een online sollicitatiecoach

Heb je een sollicitatievraag? Bijvoorbeeld over je sollicitatiebrief, cv, gesprek, selectietesten... Stel ze via chat of mail aan een online sollicitatiecoach.

Chat 

Of mail naar de sollicitatiecoach van je keuze. Dit zijn onze coaches:

Stefan

Mijn tip: vraag feedback na je sollicitatie. Net als in de sportwereld helpt een goede analyse om de volgende keer wel je doel te bereiken. 

Mail Stefan

An

Solliciteren is een vak apart. Het is niet simpel om een werkgever te overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent. Gelukkig kan je leren solliciteren! 

Mail An

Kim

Ik ben creatief, optimistisch en heb een luisterend oor. Wil je leren hoe je een originele brief en cv schrijft? Dan kan je bij mij terecht!

Mail Kim

Veerle

Vermijd standaardformuleringen. Kom fris en origineel uit de hoek in zowel je brief als cv. Zo trek je de aandacht van de werkgever.

Mail Veerle

Isabelle

Alles om te kunnen solliciteren is in jezelf aanwezig. Ik coach je in het verbinden van je talenten en motivatie met de vraag van de werkgever.

Mail Isabelle

Kristel

Elke ochtend begin ik met enthousiasme aan mijn taken als e-coach. Ik geef je graag sollicitatieadvies op maat. Mijn tip: bereid je goed voor!

Mail Kristel

Ann

Een positieve ingesteldheid is belangrijk. Ben je net zoals ik hoogsensitief, dan kan ik je heel wat concrete tips meegeven in je zoektocht naar werk.
 

Mail Ann

Lut

Mijn jarenlange ervaring helpt me om je vragen te beantwoorden. Ik doe dit met plezier. Mijn tip: je cv is je visitekaartje. Ook de lay-out telt.

Mail Lut

Anja

Na omzwervingen in binnen- en buitenland kwam ik bij VDAB terecht. Mijn advies: geef niet op! Er is geen lift naar succes. Je moet de trap nemen.

Mail Anja

Leen

Werk zoeken is hard werk! Ik probeer dat extra paar handen te zijn dat de klus lichter maakt en ondersteun je met tips en feedback. 

Mail Leen

Patrick

Mijn naam staat voor Professioneel, Actief, Tactvol, Resultaatgericht, Inspirerend, Creatief en Krachtdadig. Ik help je graag bij het solliciteren.

Mail Patrick