Succesvolle jobdag voor Pringles

Op vrijdag 29 september organiseerden Pringles en VDAB een jobdag in de gebouwen van VDAB in Mechelen. Reden voor de jobdag zijn de openstaande vacatures voor technisch operatoren in hun fabriek in Mechelen-Zuid. Op de jobdag hadden 9 kandidaten al een eerste gesprek met de recruiters van Pringles.

Pringles is op zoek naar technische profielen voor hun fabriek in Mechelen-Zuid. Daarom organiseerde het bedrijf samen met VDAB een jobdag in de gebouwen van VDAB in Mechelen. Geïnteresseerden konden zich voor deze jobdag op voorhand inschrijven bij VDAB dat al een eerste screening uitvoerde.

Op de jobdag kregen de kandidaten een korte voorstelling van het bedrijf en moesten ze interactieve oefeningen tot een goed einde brengen. Nadien konden ze rechtstreeks solliciteren bij de recruiters van Pringles. Is dit gesprek positief, dan worden ze uitgenodigd voor een tweede gesprek en rondleiding bij Pringles zelf.

Bjorn Cuyt, provinciaal directeur VDAB: “Bedrijven ondersteunen bij het invullen van hun knelpuntvacatures is een van de kernopdrachten van VDAB. Daarom dat we graag met Pringles de handen in elkaar slaan en samen met hen deze jobdag organiseren.”

Sainah Waardenburg, recruiter Pringles: “Als recruiter moet je je manier van aanwerven steeds heruitvinden. Voor deze eerste samenwerking met VDAB hebben we de afgelopen weken gewerkt aan het aanpassen van onze eerste gespreksronde. We merken als werkgever dat het belangrijk is om gemotiveerde en leergierige mensen aan te werven. Als firma bieden wij intern een technisch opleidingstraject voor onze nieuwe werknemers waarbij die kennis minder aanwezig is. VDAB ging mee in ons verhaal en hebben ons hierin begeleid. We hebben de samenwerking alvast als zeer positief ervaren.”

Meer informatie
Bekijk hier enkele foto's

Pringles jobdag

Een vraag?

Communicatieverantwoordelijke Antwerpen

Sandra Van Loo