U bent hier

Onze persberichten in 2019

Op donderdag 14 februari houden de Marine, de Hogere Zeevaartschool (HZS) en de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling (VDAB) het “Maritime Competence and Career Centre” (MC3 ) boven de doopvont in de Marinebasis van Zeebrugge.
Eind januari telt Vlaanderen 192.445 niet-werkende werkzoekenden (NWWZ). Dat zijn er 16.582 of 7,9% minder dan in dezelfde maand vorig jaar. De Vlaamse werkloosheid krimpt ondertussen sinds augustus 2015.
Vandaag ondertekenen Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB en Mark Andries, administrateur-generaal van Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) het samenwerkingsakkoord tussen VLAIO en VDAB, met als doel de krachten te bundelen om de Vlaamse ondernemer nog beter te ondersteunen met de uitdagingen van de toekomst.
270 kwetsbare jongeren krijgen een opleiding digitale technieken in ‘the beacon’ waar BeCode gevestigd is.
Joke Van Bommel wordt de nieuwe woordvoerder van VDAB. Shaireen Aftab gaat aan de slag als kabinetschef bij schepen Tom Meeuws in Antwerpen.
Eind december telt Vlaanderen 186.807 niet-werkende werkzoekenden (NWWZ). Dat zijn er 15.959 of 7,9% minder dan vorig jaar. De Vlaamse werkloosheid krimpt sinds augustus 2015.