Nieuws voor de pers

Oost-Vlaanderen

Blind Gesprongen komt naar Aalst

In het VTM-programma ‘Blind Gesprongen’ springen vijf Vlamingen blind in een nieuwe job. Een expertenpanel met twee jobcoaches van VDAB screent en matcht de kandidaten met een nieuwe job. Op zaterdag 21 mei zet VDAB de loopbaan van de Aalstenaars in beweging. De pop-up van Blind Gesprongen houdt halte op de wekelijkse markt op het Keizersplein in Aalst. Passanten kunnen er loopbaantesten doen en krijgen persoonlijke tips van VDAB-experten. Jobcoach Frederik Gulinck is ook van de partij.

Persbericht: meer dan 2500 vacatures op jobbeurs in Freethielstadion

Woensdag 11 mei 2022 - Na twee digitale edities is het eindelijk zo ver: op dinsdag 17 mei keert de grensoverschrijdende jobbeurs terug naar het Freethielstadion in Beveren. Van een trage opstart na de digitale beurzen is geen sprake. Werkzoekenden kunnen op de beurs kennismaken met maar liefst 100 werkgevers uit het Vlaams-Nederlands grensgebied die hopen meer dan 2500 openstaande vacatures in te vullen. Tussen 12u00 en 16u30 kunnen bezoekers contact leggen met werkgevers, jobs uittesten via simulatoren en info ontvangen over  solliciteren en werken over de grens. 

‘JobsinAalter’ startschot voor meimaand-jobmaand in Aalter

Op donderdag 5 mei organiseren VDAB, Voka en lokaal bestuur Aalter een fysieke jobbeurs. Zo’n 25 bedrijven staan klaar om kennis te maken met de werkzoekenden uit de regio, en kijken uit naar de face-to-face gesprekken met gemotiveerde kandidaten.

Blind Gesprongen komt naar Gent

In het VTM-programma ‘Blind Gesprongen’ springen vijf Vlamingen blind in een nieuwe job. Een expertenpanel met twee jobcoaches van VDAB screent en matcht de kandidaten met een nieuwe job. Op zaterdag 30 april zet VDAB de loopbaan van de Gentenaars in beweging. De pop-up van Blind Gesprongen houdt halte op de Kouter in Gent. Passanten kunnen er loopbaantesten doen en krijgen persoonlijke tips van VDAB-experten. Presentatrice Nora Gharib en jobcoach Frederik Gulinck zijn ook van de partij.

Volg ons op Twitter