Oost-Vlaanderen

Horecaweek in Gent: horecatrailer staat op ‘de Zuid'

VDAB, Horeca Forma en Stad Gent bundelen de krachten om het personeelstekort in de horeca aan te pakken. Daarom laten ze iedereen met horeca-ambities letterlijk en figuurlijk proeven van een job in de sector. De horecatrailer van VDAB staat van maandag 11 september tot vrijdag 15 september op het  Zuid in Gent.

Lees meer

Grensoverschrijdende hybride jobbeurs North Sea Port Talent

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) organiseert samen met met Stad Gent, North Sea Port, Provincie Oost-Vlaanderen, WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen en Gemeente Terneuzen de hybride jobbeurs ‘North Sea Port Talent’ die zowel digitaal als fysiek op twee locaties tegelijk plaatsvindt. 

Lees meer

Horecaweek: horecatrailer komt naar Dendermonde

VDAB en de stad Dendermonde bundelen de krachten om het personeelstekort in de horeca aan te pakken. Daarom laten ze iedereen met horeca-ambities letterlijk en figuurlijk proeven van een job van 5 tot en met 9 juni op de Grote Markt in Dendermonde.

Lees meer

Eerste jobbeurs voor Oekraïense werkzoekenden in het Waasland

Op vrijdag 26 mei organiseren de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB), Travi (expert voor opleiding van uitzendkrachten en -kandidaten) en het OCMW van de stad Sint-Niklaas voor het eerst een jobbeurs voor Oekraïense werkzoekenden. De partners bouwen voort op de succesvolle samenwerking in Aalst, Gent en Oudenaarde. 

Lees meer

VDAB Oost-Vlaanderen zet de deuren van al zijn opleidingscentra open

"Opleiden is het nieuwe rekruteren." Met dit motto trekt VDAB naar werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Om de opleidingen van VDAB nog meer bekend te maken bij werkzoekenden en partnerorganisaties, zet VDAB de deuren van zijn opleidingscentra in Oost-Vlaanderen wagenwijd open.

Lees meer

Volg ons op Twitter

Telefoon