22 opleidingen gevonden
Organisator: VDAB
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Zou je graag de afwas in de keuken van een restaurant organiseren? Maar mis je de nodige kennis of ervaring ?
Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding afwasser iets voor jou. In 3 weken leer je de afwas professioneel uit te voeren. Als afwasser moet je `s avonds, in het weekend en soms in onderbroken diensten werken.
Wil je ontdekken of een job in de horeca iets voor jou is ? Neem dan zeker [het digitaal infopakket](https://leren.vdab.be/course/view.php?id=939) als eens door !
**Wat leer je?**
- De rol van de afwasser
- De verschillende stappen in het afwasproces
- Het verschil tussen hand- en machinewas
- Een machine onderhouden
- Welke afwasproblemen je kan tegenkomen en hoe je ze oplost
- Hoe je de afwas organiseert en opbergt
**Duur van de opleiding ?**
De duurtijd kan variëren van opleidingsplaats tot opleidingsplaats en is te vinden onder "planning en organisatie".
Organisator: VDAB
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Heb je altijd al indruk willen maken in de keuken maar is er nog werk aan je kookkunsten? In deze workshop tonen we wat je allemaal moet kunnen en hoe je de eerste stappen zet in een professionele keuken. Leren koken voor beginners ontdek je hier.Deze onderwerpen komen aan bod:enkele basissnijtechniekenverschillende kooktechniekenbasisprincipes van voedselveiligheidLaat je inspireren en word een betere kok tijdens deze praktijkgerichte workshop.
Voor
Werkzoekende, Werknemer
Organisator: VDAB
KNELPUNTBEROEP
×
Knelpuntberoep
Knelpuntberoepen zijn jobs waar altijd vraag naar is. Kies je een knelpuntberoep, dan heb je een grote kans op werk.
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Je wil je klanten veilig voedsel voorschotelen. Je vermijdt ziekmakende bacteriën, ongezonde stoffen en ongewenste voorwerpen in het voedsel. Tegelijkertijd zorg je ook voor je eigen veiligheid. Vuur, water en scherpe voorwerpen maken de keuken immers tot een gevaarlijke plek.
Elk horecabedrijf is verplicht om de HACCP-regels toe te passen. Als je die regels naleeft, bied je veilig voedsel aan je klanten en werk je op een veilige manier.
Deze online cursus biedt je een eerste kennismaking met HACCP in de horeca in 5 modules 'Wat zegt de wet', '4 gevaren', 'Hygiëne', 'Veiligheid' en 'Afval'.
Organisator: VDAB
KNELPUNTBEROEP
×
Knelpuntberoep
Knelpuntberoepen zijn jobs waar altijd vraag naar is. Kies je een knelpuntberoep, dan heb je een grote kans op werk.
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Zou je graag in de keuken of de zaal van een restaurant, taverne, bistro of fastfoodketen werken, maar mis je de nodige ervaring?
Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding polyvalent medewerker horeca iets voor jou. In deze opleidingsweken leer je alle technieken en vaardigheden om mee te draaien in een professioneel restaurant. Als polyvalent medewerker moet je 's avonds, in het weekend en soms in onderbroken diensten werken. Tijdens je opleiding leer je je vaardigheden aan op de werkvloer.
**Wat leer je?**
- De verschillende stappen in het afwasproces, het verschil tussen hand- en machinewas, een machine onderhouden
- Toepassen van algemene hygiëne regels, allergene wetgeving
- Product- en ingrediëntenkennis
- Voorbereiden van groenten, fruit, vlees, vis en gevogelte.
- Basis fonds, sauzen en soepen
- Kooktechnieken voor vlees- en visgerechten
- De keuken efficiënt organiseren met het oog op een vlotte service
- Basisvaardigheden in de zaal
- Onthaal en omgaan met gasten
Wil je ontdekken of een job in de horeca iets voor jou is ? Neem dan zeker [het digitaal infopakket](https://leren.vdab.be/course/view.php?id=939) als eens door !
**Hoelang duurt de opleiding?**
De duurtijd kan variëren van opleidingsplaats tot opleidingsplaats en is te vinden onder "planning en organisatie".
MECHELEN, HEUSDEN-ZOLDER, ANTWERPEN, GENT, AALST, ANDERLECHT, OOSTENDE, LEUVEN, SINT-TRUIDEN, MAASMECHELEN, ZELE
Organisator: VDAB
KNELPUNTBEROEP
×
Knelpuntberoep
Knelpuntberoepen zijn jobs waar altijd vraag naar is. Kies je een knelpuntberoep, dan heb je een grote kans op werk.
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Zou je graag in de keuken werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring?
Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding hulpkok iets voor jou. Tijdens de opleiding is een korte stage mogelijk. Na de opleiding doe je 4 weken stage in een professionele keuken. Zo krijg je beroepservaring.
Als hulpkok moet je 's avonds, in het weekend en soms in onderbroken diensten werken.
Wil je ontdekken of een job als (hulp-)kok/Een job in de horeca iets voor jou is? Neem dan zeker [het digitaal infopakket](https://leren.vdab.be/course/view.php?id=1338) al eens door!
**Wat leer je?**
- hygiëneregels;
- snijtechnieken, basisbereidingen en kooktechnieken;
- samenwerken met anderen;
- salades, snacks en soepen bereiden;
- aardappel- en pastabereidingen maken;
- eenvoudige vis- vlees- groente- en nagerechten
- bistro vis- vlees- groente- en nagerechten
**Hoelang duurt de opleiding?**
De duurtijd kan variëren van opleidingsplaats tot opleidingsplaats en is te vinden onder "planning en organisatie".
Organisator: VDAB
KNELPUNTBEROEP
×
Knelpuntberoep
Knelpuntberoepen zijn jobs waar altijd vraag naar is. Kies je een knelpuntberoep, dan heb je een grote kans op werk.
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Zou je graag in de keuken of de zaal van een taverne, bistro of fastfoodketen werken, maar mis je de nodige ervaring?
Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding medewerker fastfood iets voor jou. Als medewerker Fastfood moet je `s avonds, in het weekend en soms in onderbroken diensten werken. Tijdens je opleiding leer je je vaardigheden aan op de werkvloer.
**Wat leer je?**
- De verschillende stappen in het afwasproces, het verschil tussen hand- en machinewas, een machine onderhouden
- Toepassen van algemene hygiëne regels, allergene wetgeving
- Product- en ingrediëntenkennis
- Eenvoudige, trendy koude en warme gerechten te bereiden en samen te stellen
- De keuken efficiënt organiseren met het oog op een vlotte service
- Bediening en bezorging van gerechten
Wil je ontdekken of een job in de horeca iets voor jou is? Neem dan zeker het digitaal infopakket al eens door!
**Hoelang duurt de opleiding?**
De duurtijd kan variëren van opleidingsplaats tot opleidingsplaats en is te vinden onder "planning en organisatie".
Organisator: VDAB
KNELPUNTBEROEP
×
Knelpuntberoep
Knelpuntberoepen zijn jobs waar altijd vraag naar is. Kies je een knelpuntberoep, dan heb je een grote kans op werk.
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Zou je graag als kok in de keuken werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding kok iets voor jou. Je leert de technieken om in een keuken te kunnen werken aangevuld met zaal technieken. Tijdens de opleiding is een stage mogelijk. Als kok moet je 's avonds, in het weekend en soms in onderbroken diensten werken.
Wil je ontdekken dat een job in de horeca iets voor jou is? Neem dan zeker
https://leren.vdab.be/course/view.php?id=1338 al eens door!
**Wat leer je:**
- Eenvoudige visgerechten
- Eenvoudige vlees en gevogelte gerechten
- Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
- Eenvoudige nagerechten
- Bistrogerechten met vis
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte
- Bistrogerechten met groenten en kruiden
- Bistronagerechten
- Restaurant à la carte
- Restaurant à la carte en keukenorganisatie
- Restaurant à la carte en keukenbeheer
- Initiatie ontvangst en bediening van gasten
**Hoe lang duurt de opleiding ?**
De duurtijd kan variëren van opleidingsplaats tot opleidingsplaats en is te vinden onder "planning en organisatie".
KORTRIJK, HASSELT, VILVOORDE, DIEST, ANTWERPEN, OOSTENDE, ZAVENTEM
Organisator: VDAB
KNELPUNTBEROEP
×
Knelpuntberoep
Knelpuntberoepen zijn jobs waar altijd vraag naar is. Kies je een knelpuntberoep, dan heb je een grote kans op werk.
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Zou je graag in de keuken werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding Keukenmedewerker iets voor jou. Tijdens de opleiding is een korte stage mogelijk. Na de opleiding doe je 4 weken stage in een professionele keuken. Zo krijg je beroepservaring.
Wil je ontdekken of een job als (hulp-)kok/Een job in de horeca iets voor jou is? Neem dan zeker [het digitaal infopakket](https://leren.vdab.be/course/view.php?id=1338) al eens door!
**Wat leer je?**
- hygiëneregels;
- snijtechnieken;
- basisbereidingen en kooktechnieken;
- samenwerken met anderen;
- salades, snacks en soepen bereiden;
- aardappel- en pastabereidingen maken;
- initiatie koude, warme keuken en nagerechten.
**Hoelang duurt de opleiding?**
De duurtijd kan variëren van opleidingsplaats tot opleidingsplaats en is te vinden onder "planning en organisatie".
Organisator: VDAB
KNELPUNTBEROEP
×
Knelpuntberoep
Knelpuntberoepen zijn jobs waar altijd vraag naar is. Kies je een knelpuntberoep, dan heb je een grote kans op werk.
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Zou je graag in de grootkeuken werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding grootkeukenhulpkok iets voor jou. Tijdens de opleiding is een stage mogelijk. Zo krijg je beroepservaring. Als grootkeukenhulpkok moet je `s avonds en in het weekend werken.
Wil je ontdekken of een job als (hulp-)kok/Een job in de horeca iets voor jou is? Neem dan zeker [het digitaal infopakket](https://leren.vdab.be/course/view.php?id=1338) al eens door!
**Wat leer je?**
- initiatie warme keuken
- dagschotels met vis
- dagschotels met vlees en gevogelte
- nagerechten
- koude keuken
- toonbankbediening
- initiatie grootkeukenbereidingen
- grootkeuken voorbereidingen
**Hoelang duurt de opleiding?**
De duurtijd kan variëren van opleidingsplaats tot opleidingsplaats en is te vinden onder "planning en organisatie".
Voor
Werkzoekende, Werknemer
Organisator: CVO Vitant - campus PIVA
Wil je aan de slag in de horeca? Dan is de opleiding Keukenmedewerker iets voor jou.
In de opleiding van Keukenmedewerker leer je alle basistechnieken om als een professional te leren koken..
Organisator: CVO De Verdieping
In de opleiding keukenmedewerker leer je oefen je verschillende snij- en kooktechnieken en bereid je eenvoudige gerechten. Je krijgt een initiatie in warme en koude keukenbereidingen, van hapje tot dessert. De nadruk ligt op correct bereide, lekkere gerechten met aandacht voor voedselveiligheid. Met deze vaardigheden kan je starten in een professionele keuken of verder bijscholen tot hulpkok en kok. Je kan deze opleiding kort en intensief volgen overdag of in een jaartraject 's avonds.
Heb je een vraag of wil je graag starten? Mail dan naar trajectbegeleiding@cvodeverdieping.be.
Voor
Werkzoekende, Werknemer
Organisator: cvo MIRAS
Wil jij de rechterhand van de chef worden?
Wil je heerlijke gerechten en desserts leren maken onder de begeleiding van een professionele kok?
Wil je de chef ondersteunen door zelf te zorgen voor de mise-en-place, het bereiden van gerechten en het dresseren?
Dan is deze opleiding iets voor jou! Via duaal leren krijg je de kans om je vaardigheden zowel op de werkvloer als in ons centrum te behalen.
Voor
Werknemer, Werkzoekende
Organisator: GO! CVO Antwerpen
Loopt het water je uit de mond als de buren de barbecue aansteken? Maar durf je er zelf niet mee aan de slag? In deze module leer je hoe je de barbecue in de dagelijkse keuken integreert. Je leert nieuwe technieken en gebruikt zowel een gas- als houtskoolbarbecue. Daarmee maak je gerechten van hapjes tot en met dessert. Na afloop grill je met veel zelfvertrouwen.
Moeilijkheidsgraad: voor meer gevorderden. Je hebt reeds een goede kennis van koken.
Je volgt 1 avond les per 2 weken. We plannen telkens vier recepten die we in kleine groep klaarmaken. Door de à la minute bereiding van de gerechten zullen we onmiddellijk samen degusteren in een aangename sfeer.
Voor
Werkzoekende, Werknemer
Organisator: cvo MIRAS
Wil je gasten ontvangen en gastronomisch verwennen? Wil je van je passie je beroep maken? Dan ben je aan het juiste adres! Met deze praktijkgerichte opleiding keuken ben je na 2 jaar klaar om de sprong naar de horeca te wagen.
Deze unieke opleiding bieden wij aan in de gerenommeerde Hotelschool Spermalie. Spermalie is na meer dan 65 jaar uitgegroeid tot een school die staat voor kwaliteit.
In deze boeiende en veelzijdige opleiding volgen we de laatste trends op de voet. We zetten onze horecapassie om in uitmuntend vakmanschap.
Organisator: MENTOR
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
Met de opleiding keukenmedewerker leer je alle kneepjes van het vak op de werkvloer in VORK (het Volksrestaurant van Kortrijk). De perfecte voorbereiding op een boeiende job in een restaurant, grootkeuken, traiteur of cateringzaak.
Je leert de verschillende kooktechnieken toepassen en bereidingen uitvoeren in een professionele keuken. Dat gebeurt tijdens een praktische opleiding met aandacht voor jouw eigen noden en ontwikkeling.
Tijdens de opleiding ben je ook ingeschreven in het volwassenonderwijs (CVO Creo of CVO Scala) en kan je (deel)certificaten ontvangen voor volgende modules:
- Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
- Eenvoudige visgerechten
- Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
- Eenvoudige nagerechten
- Klassieke fastfoodgerechten
- Trendy fastfoodgerechten
- Medewerker spoelkeuken
Tijdens de opleiding leer je alle technieken die je nodig hebt om in de keuken te werken. Daarnaast leer je algemene vaardigheden en attitudes zoals:
- een goed voorkomen hebben
- op tijd komen
- klantgericht werken
- zelfstandig werken
- werk leren zien
- omgaan met stress
- flexibel werken
- omgaan met kritiek en feedback
- nauwkeurig en proper te werk gaan
- instructies aanvaarden en opvolgen
- doorzettingsvermogen hebben
Daarnaast bieden we ook taalcoaching aan voor cursisten die moeite hebben met het Nederlands.
Verloop van de opleiding:
1. Gemeenschappelijke infosessie
Algemene uitleg over de opleiding
2. Intakegesprek (over jouw school- en werkverleden,
motivatie ...). Indien nodig testen we jouw taalvaardigheid.
3. Na deze 2 stappen word je eventueel toegelaten voor de vormingsweek. Daarin krijg je volgende vormingen:
- Onthaal
- Sociale vaardigheden
- Sollicitatietraining
- Infosessie over werken in de horeca
- Meten en Wegen
- Introductiedag in de keuken en HACCP (voedselveiligheid)
4. Na die vormingsweek kan je deelnemen aan de opleiding. Die duurt ongeveer 10 weken.
Tijdens de opleiding werken we met een doorschuifsysteem. Zo leer je alle kanten van de keuken kennen:
- Passe / Afwas
- Warme keuken
- Koude Keuken
- Nagerechten
- Personeelsmaaltijden en take away
- Zaal / bar
5. 4 weken stage
Tijdens de opleiding zoeken we samen met de coach naar een geschikte stage in de regio waar je woont. Dat kan in verschillende soorten keukens. Bijvoorbeeld: grootkeuken, slager, traiteur, voedingsafdeling van een supermarkt, take away zaak, restaurant, bistro, tearoom, ...
Na de opleiding zoeken we samen een geschikte job.
6. Nazorg
Kan je na jouw stage niet blijven werken op jouw stageplaats? Dan zoeken wij nog verder mee naar een andere job gedurende 6 maanden. Ook als je niet tevreden bent over jouw werkplek, zoeken we samen een betere plek.
Organisator: cvo MIRAS
Gasten ontvangen en gastronomisch verwennen. Elke dag opnieuw. Van je passie je beroep maken. Is dat jouw droom? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Na deze eenjarige praktijkgerichte opleiding keuken ben je klaar om de sprong naar de horeca te wagen.
In deze boeiende en veelzijdige opleiding komen de laatste trends aan bod. We zetten jouw passie om in uitmuntend vakmanschap.
In de lessenreeks keukenpraktijk leer je eerst de essentiële basis: vis, vlees en groenten vakkundig bereiden en dresseren. Na deze lessenreeks behaal je het certificaat Keukenmedewerker.
Dan start je met de modules hulpkok. Je ontdekt geavanceerde technieken voor het bereiden van vis, vlees, gevogelte en wild. Ook groenten, kruiden en klassieke bereidingen passeren de revue.
In het laatste luik kok til je klassieke gerechten naar het niveau van hedendaagse topgastronomie. Dit luik organiseren we deels in ons centrum en deels op de werkvloer van een uitstekende horecazaak.
Tot slot, in de modules keukenbeheer en keukenorganisatie verwerf je noodzakelijke achtergrondinformatie die je moet kennen als je in de horeca aan de slag wilt. Onderwerpen zoals veiligheid en hygiëne (HACCP), voorraadbeheer, wetgeving eigen aan het beroep, controle op voeding en dranken, kostprijsberekening en prijszetting komen aan bod.
MENEN, OOSTENDE, KOEKELARE, TIELT, ROESELARE, IZEGEM, ZWEVEGEM, TORHOUT, MALDEGEM, WERVIK, SINT-ANDRIES, KORTRIJK
Organisator: Hoofdzetel van : CVO SCALA
Hou je van kokkerellen en gezellige etentjes onder vrienden en familie? Ben je op zoek naar culinaire inspiratie? Ben je gefascineerd door nieuwe smaken, verse kruiden en heerlijke aromas? Onze kookklassen staan voor je open. We richten ons zowel op professionals als op hobbyisten.
Organisator: WEB
Erkend door VDAB
×
Erkend door VDAB
Deze opleiding is voor werkzoekenden erkend door VDAB omdat ze een grote kans biedt op werk. Bovendien is deze opleiding gratis en heb je recht op financiële voordelen.
De opleiding bestaat uit opleiding/werkervaring in de keuken en vorming.
De werkervaring vindt plaats in de grootkeuken van Janssen Pharmaceutica in Beerse, waar je meewerkt aan het buffet, broodjeskeuken, de koude keuken en de afwasruimte.
Tijdens de vorming komen verschillende vakken aan bod: bijvoorbeeld keukentermen, hygiëne in de keuken, solliciteren, rekenen in de keuken, hef- en tiltechnieken,...
Op het einde van de opleiding krijg je een getuigschrift.
Organisator: CVO Vitant - campus PIVA
Wil jij een opleiding Kok volgen? Dan zit je bij CVO Vitant op Campus PIVA goed.
Je kan kiezen voor een sneltraject kok/kelner op 10 maanden of voor een traject op maat in dag- of avondonderwijs.
Je volgt eerst de modules van keukenmedewerker en hulpkok, om daarna af te ronden met de modules van kok.
Surf voor alle details naar onze website
Voor
Werkzoekende, Werknemer
Organisator: GO! CVO Antwerpen
Wil je eens feestelijk uitpakken bij familie en vrienden? Dan is deze cursus ideaal. We bouwen verder op de aangeleerde technieken uit de andere modules. We verfijnen ze en diepen ze verder uit.
Deze praktijkgerichte cursus is dus geschikt voor gevorderden.
feestelijke maaltijden bereiden en decoratief presenteren
een koud buffet maken
mousses, pasteien en vullingen bereiden
vis fileren
schaal- en schelpdieren reinigen
gerechten op smaak brengen met verse kruiden
flamberen
de hygiëneregels in acht nemen
gerechten maken zoals aardpeersoep, parelhoenfilet met gebraiseerd witloof, viskroketjes, gevulde kwartel, eendenborstfilet met crème van zoete aardappel, kip in een sesamjasje, feestelijke hapjes, zoute boterkaramelijs, tompoes, paasbuffet
Voor
Werkzoekende, Werknemer
Organisator: GO! CVO Antwerpen
Verras en verwen jezelf en je gasten met gebak uit eigen bakkerij. In deze module leer je diverse technieken om verschillende soorten zoete en hartige degen en vullingen te bereiden. Je bakt brood, taarten, koekjes, quiches, pizzas enz.
Moeilijkheidsgraad: voor half gevorderden. Je hebt reeds een basiskennis van koken.
Je volgt 1 avond of namiddag les per 2 weken. Je kookt steeds per 2 personen aan een kookeiland. De kooklessen zijn heel praktijkgericht en worden gegeven door ervaren leerkrachten. Na elke geslaagde module behaal je een deelcertificaat.
Wat leer je:
basis baktechnieken onder begeleiding uitvoeren
de hoeveelheden afmeten en afwegen
hartige gerechten, mousses, diverse degen, eenvoudig gebak, brood bereiden, vullingen bereiden, gebak afwerken (o.a. koffiekoeken, honing madeleintjes, rozijnenbrood, melkbrood, javanais, focaccia met tomaten en olijven, biscuit gebak, waldkorn brood, kaastaart met blauwbessen, knapperige asperges
)
de herkomst, gebruik en bewaring van de te verwerken grondstoffen kennen
de juiste volgorde van bereidingen toepassen
organiseren
de hygiëneregels in acht nemen
Voor
Werkzoekende, Werknemer
Organisator: CVO EduKempen
Als keukenmedewerker assisteer je de (hulp)kok en het andere keukenpersoneel. Je helpt met alle voorbereidingen en bereidingen.
Deze opleiding is geschikt voor zowel hobbyisten die hun keukenvaardigheden willen uitbreiden als voor professionelen.
De opleiding keukenmedewerker bestaat uit 2 verschillende onderdelen:
* Lekker en gezond: Eenvoudige gerechten met vis en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
* Lekker en gevarieerd: Eenvoudige gerechten met vlees en gevogelte en eenvoudige nagerechten.