Welkom in de Work out Room

De Work out Room is onze ruimte voor innovatie en cocreatie. We begeleiden projecten om de arbeidsmarkt te vernieuwen en zetten innovatieve initiatieven in de schijnwerpers.

Ontdek wat we je te bieden hebben.

Events over de toekomst van de arbeidsmarkt

Boeit het thema werk je? Elke week laten we beleidsmakers, onderzoekers, ondernemers en andere visionairs aan het woord die inzichten met ons delen.

In 'Koffie met de Toekomst' komen alle mogelijke onderwerpen over de arbeidsmarkt aan bod: duurzame inzetbaarheid, AI voor carrièreprognose, jobmatching, inclusie en diversiteit, levenslang leren en nog veel meer.

Laat je inspireren over de toekomst van de arbeidsmarkt!

Zet ons in als sparring partner

Heb je een idee om de arbeidsmarkt te vernieuwen, maar zit het nog niet helemaal goed?

We zoeken met je uit hoe we met onze expertise je idee kunnen versterken en of er mogelijkheden zijn om samen te experimenteren.

Vertel ons over je idee

"Ik vond het een heel inspirerende lezing. De spreker had een mening die compleet nieuw voor me was. 'k Was het niet helemaal met hem eens, maar hij zette me wel aan het denken. Het voelde alsof ik een paar extra vleugels kreeg."

Deelnemer aan Koffie met de Toekomst

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief. Zo verruim je je blik op werk en blijf je op de hoogte van inspirerende events, start-ups, technologieën en ideeën.

Ook interessant

Meer over ons

In de Work out Room ondersteunen we iedereen die met VDAB wil samenwerken om impactvolle diensten, acties, technologie en ondernemingen te creëren.

Lees alles over de Work out Room >