U bent hier

Work out Room

Work out RoomJe hebt zin om de arbeidsmarkt van de toekomst meer vorm te geven? Dan is de Work out Room iets voor jou. Je kan er als individu of organisatie terecht met een idee voor een product of dienst rond vernieuwende arbeidsmarktdienstverlening.

Waarom richt VDAB een Work out Room in?

Het VDAB-management is duidelijk: 'In 2020 staat VDAB bekend als innovatieve netwerkregisseur van de Vlaamse arbeidsmarkt’. Daarom kiest VDAB resoluut voor samenwerking, partnerschappen en het uitzetten van netwerkverbanden als meerwaarde-strategie.

Een steeds veranderende wereld met zaken als het internet of things en artificiële intelligentie dwingt ons om blijvend te innoveren. Actief in verbinding gaan met partners die vandaag minder voor de hand liggen is een conditio sine qua non om hierin te slagen.

We willen als netwerkregisseur met Work out Room een broedplek creëren voor innovatie. Een plaats waar interne en externe stakeholders geïnspireerd en uitgedaagd worden en waar ze terecht kunnen voor ondersteuning en experiment bij de ontwikkeling van vernieuwende arbeidsmarktdienstverlening.

We werken samen met sparringpartners als de Sociale Innovatiefabriek en VLAIO. Zij bieden begeleiding aan op het vlak van ondernemerschap en zijn een belangrijke schakel bij het uitwerken van jouw ideeën.

Wat heeft de Work out Room jou te bieden?

  • #room_with_a_view
    We bieden je een unieke werklocatie in hartje Brussel en een klankbord bij de ontwikkeling van je dienst of product. We challengen je idee en maken het sterker.

  • #roomservice
    We gaan samen met jou aan de slag om je idee te ontwikkelen tot een concreet product. We ondersteunen je met onze expertise. We organiseren workshops, inspiratiesessies en begeleiding op maatJe krijgt advies rond bedrijfs- en verdienmodellen en we coachen je ter voorbereiding van jouw pitch.

  • #make_some_room
    We stimuleren co-creatie door je in contact te brengen met andere individuen en organisaties die gefocust zijn op werk. Zo kunnen jullie waardevolle informatie uitwisselen en elkaar inspireren.

Maak een afspraak

Heb jij een idee voor een product of dienst rond vernieuwende arbeidsmarktdienstverlening? We luisteren graag naar jouw verhaal. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Waar vind ik meer info over de Work out Room?

Mail naar workoutroom@vdab.be.

Ideeën gezocht