Artikels over welzijn

zomerdip

Zomerdip op kantoor

Tijdens de zomer is het rustiger op het werk. Merk je dat je te weinig te doen hebt en regelmatig zit te niksen? Geen leuk gevoel. Grijp de rust aan om nuttige dingen te doen.

fruit

Gezond trakteren

We gebruiken 'gezond' en 'trakteren' niet vaak in dezelfde zin. Toch kan je je collega’s verwennen, zonder een aanslag te plegen op hun gezondheid. Lekkere en originele ideeën.

thuiswerk

Jij thuis en je collega's op kantoor

Werk je afwisselend thuis en op kantoor? Dan bestaat de kans dat je sommige collega’s minder ziet. Zes tips om niet van elkaar te vervreemden.

Energiezuinig thuiswerk

Werk je een dagje thuis? Verlucht ‘s morgens je werkplek en vul een thermos met koffie of thee. Elf tips om energie te besparen.

Meditatie op het werk

Een rustige stem zegt: 'Laat de wereld even voor wat hij is, sluit je ogen en keer naar binnen.'

Stop met uitstellen

Veel mensen hebben last van uitstelgedrag. Waarom stel je zo vaak uit? En hoe stop je ermee?

Gênante kerstfeestjes

Kerstfeestjes op het werk zitten er ook dit jaar niet in. Wil je toch in de juiste stemming komen? 4 verhalen van werknemers die het iets te 'jolly' maakten toen kerstfeestjes nog mochten. Ho ho ho!

Hoe vermijd je een winterdip?

Sluipt de winter binnen in je leven? Voel je je somber, prikkelbaar, vermoeid en kan je je minder goed concentreren? Dat is de winterdip. Vijf tips.

Aan de slag na ziekte

Was je lang ziek en wil je weer aan het werk? We helpen je om terug te keren naar je werkgever of een nieuwe job te vinden.

Dat heb je goed gedaan!

Werknemers die zich gewaardeerd voelen, zijn gemotiveerder en presteren beter: vier tips om je medewerkers te complimenteren!

Relatie op het werk

Cupido kan overal toeslaan, dus ook op het werk. Het is zelfs logisch dat je ooit eens gevoelens krijgt voor een collega. Wat als het gebeurt?

Ontvang tips en verhalen over solliciteren en werk

Of volg ons op social media

Vragen of opmerkingen over onze nieuwsbrief? Mail de redactie.