Artikels over welzijn

Energiezuinig thuiswerk

Werk je een dagje thuis? Verlucht ‘s morgens je werkplek en vul een thermos met koffie of thee. Elf tips om energie te besparen.

Meditatie op het werk

Een rustige stem zegt: 'Laat de wereld even voor wat hij is, sluit je ogen en keer naar binnen.'

Stop met uitstellen

Veel mensen hebben last van uitstelgedrag. Waarom stel je zo vaak uit? En hoe stop je ermee?

Gênante kerstfeestjes

Kerstfeestjes op het werk zitten er ook dit jaar niet in. Wil je toch in de juiste stemming komen? 4 verhalen van werknemers die het iets te 'jolly' maakten toen kerstfeestjes nog mochten. Ho ho ho!

Hoe vermijd je een winterdip?

Sluipt de winter binnen in je leven? Voel je je somber, prikkelbaar, vermoeid en kan je je minder goed concentreren? Dat is de winterdip. Vijf tips.

Aan de slag na ziekte

Was je lang ziek en wil je weer aan het werk? We helpen je om terug te keren naar je werkgever of een nieuwe job te vinden.

Dat heb je goed gedaan!

Werknemers die zich gewaardeerd voelen, zijn gemotiveerder en presteren beter: vier tips om je medewerkers te complimenteren!

Relatie op het werk

Cupido kan overal toeslaan, dus ook op het werk. Het is zelfs logisch dat je ooit eens gevoelens krijgt voor een collega. Wat als het gebeurt?

Stuur je werknemers het bos in

Een bedrijfsbos biedt heel wat voordelen voor werknemers. En als bedrijf toon je waar je echt voor staat.

Geen zin in vakantie

Nu de vaccinatiecampagne op volle toeren loopt, mogen we weer dromen van vakantie. En niet langer in onze achtertuin. Fantastisch, toch? Niet volgens Lily en Karel. 

Help, hooikoorts

Heb je last van hooikoorts? Dat is extra lastig in coronatijden. Tips om deze periode zo comfortabel mogelijk door te komen.

Tips voor een topdag

Je neemt je 's morgens voor om er stevig tegenaan te gaan, maar 's avonds stel je vast dat je bijna niks voor mekaar kreeg. Overkomt dat je wel vaker? Ontdek onze tips.

Ontvang tips en verhalen over solliciteren en werk

Of volg ons op social media

Vragen of opmerkingen over onze nieuwsbrief? Mail de redactie.